Τα χτυπήματα στην Ανω Ποριά φαίνεται να μην έχουν τέλος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός. Μετά το σημείωμα που θα λάβουν ο Μαθιός και η Βασιλική με την απειλή για το αγέννητο παιδί τους, ο εισαγγελέας αλλά και η Στέλλα θα νιώθουν να απειλούνται. Κυρίως η τελευταία, που θα της καρφώσουν μια σύριγγα στον λαιμό και θα την αφήσουν αναίσθητη στη μέση του δρόμου. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο μυστικός αστυνομικός που θα τη φιλάει, τον οποίο και θα έχουν παγιδεύσει, θα ενημερώσει την αστυνομία και η Ντίνα μαζί με έναν συνάδελφό της θα ακολουθήσουν τον άντρα που ήθελε να κάνει κακό στη δικηγόρο.

Οταν ο άντρας τούς απειλήσει με το όπλο, η Ντίνα θα τον πυροβολήσει θανάσιμα. Η τελευταία μαζί με τον Αντώνη και τον Γιώργο σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως αυτός ήταν ο μασκοφόρος με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι, δηλαδή ο άντρας που άφηνε απειλητικά σημειώματα στους κατοίκους της Ανω Ποριάς.

Μετά την αναγνώριση του άντρα, ο Χρήστος θα είναι σίγουρος πως το χτύπημα στην αγαπημένη του Στέλλα είχε οργανώσει η Εύα από τη φυλακή για να τον εκδικηθεί για τη φυλάκισή της. Ετσι, διατάζει τον Γιώργο να πάει να τη βρει και να πάρει την ομολογία της.

Την ίδια στιγμή και η Βασιλική θα θέλει να συναντήσει τη γυναίκα που απειλεί το παιδί της, αλλά και ο παπάς. Κανείς όμως από όλους δεν θα καταφέρει να φτάσει στην Εύα, τη γυναίκα που μέχρι πριν λίγο καιρό τάραζε όλους με τις κινήσεις της, αφού θα βρεθεί νεκρή στη φυλακή. Την αναγγελία του θανάτου της θα κάνει γνωστή στον Χρήστο ο διευθυντής των φυλακών και ο Χρήστος θα σκοτεινιάσει.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 10/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα στο μοτοκρός

Ψυχοκόρες: Παρανοϊκή η Νέλλα- Ο Κοσμάς ζει δραματικές στιγμές-Σοκ για τη Δεσποινιώ