Η Αργυρώ θα ζητήσει μια μικρή παράταση από τη μελλοντική της πεθερά στη σειρά Σασμός σε ό,τι αφορά στην αλλαγή του επιθέτου του παιδιού. Συγκεκριμένα, θα πάει να τη βρει και μεταξύ άλλων θα της πει ότι μπορεί να καθυστερήσει η διαδικασία γιατί ο Σταύρος δεν συναινεί στο να παραχωρήσει την πατρότητα στον Αστέρη όμως επειδή όλοι θέλουν να γίνει, θα γίνει!

 Η «καπετάνισσα» φυσικά και θα καταλάβει τον σκόπελο που θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι και φυσικά θα της δώσει όσο χρόνο χρειάζεται. Όμως θα είναι ανυποχώρητη στο θέμα του γάμου. Της λέει ότι πρώτα το παιδί θα αναγνωριστεί σαν Σταματάκης και μετά να βρεθούν ενώπιον του παπα-Μιχάλη για να παντρευτούν!  Για το θέμα όμως θα της μιλήσει και ο Αστέρης αλλά και ο Μαθιός. Η Καλλιόπη όμως που θέλει να είναι δίκαιη, δεν θα αλλάξει γνώμη. Ετσι, Αστέρης και Αργυρώ θα οδηγηθούν μοιραία σε μια απόφαση που είχαν πάρει από καιρό αλλά δεν είχαν ανακοινώσει σε κανέναν. ‘Η τουλάχιστον είχαν μοιραστεί μόνο με ένα άτομο που δέχτηκε και να τους βοηθήσει εξ αρχής! Τον παπα-Μιχάλη.

Χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό, ο Αστέρης, η Αργυρώ και η Μαρίνα θα συναντήσουν ένα πρωινό τον παπά του χωριού στην εκκλησία προκειμένου οι δύο πρώτοι να λάβουν την ευλογία του και φυσικά να τους ονομάσει συζύγους. Το ζευγάρι δεν θα μπορεί να κρύψει τη χαρά του, ωστόσο η Μαρίνα θα είναι εμφανώς προβληματισμένη όχι απλά γιατί συναινεί στον γάμο τους και γίνεται η κουμπάρα αλλά και γιατί το κάνει κρυφά από την Καλλιόπη που ξέρει ότι θα γίνει έξαλλη όταν εκ των υστέρων το μάθει.

Παρ’ όλα αυτά, ξέρει πως αυτή είναι η λύση ακόμα και για να φτάσουν στον «σασμό» γρηγορότερα. Μισή ώρα αργότερα, η Αργυρώ είναι και επίσημα «κυρία Σταματάκη» και ενώ θέλει να το φωνάξει δεν μπορεί. Η ίδια θα πει στον Αστέρη πως αν δε σκεφτόταν συνεχώς τη μητέρα του, θα το απολάμβανε περισσότερο!

Εκείνος θα της υποσχεθεί πως εδώ και στο εξής δεν θα έχει τίποτα να φοβάται. Ο παπάς τούς υπόσχεται ότι θα τους στηρίξει όσο χρειαστεί όταν το νέο μαθευτεί. Ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει την αντίδραση της ισχυρής γυναίκας της οικογένειας που θέλει να έχει τον έλεγχο των όσων συμβαίνουν.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς τελευταία επεισόδια: Ανελέητος ο Ιάσονας-Έτσι γράφεται το τέλος!

Περιμένει πρόταση για τον… MVP του ο ΠΑΟΚ

Παγιδευμένοι: Χωρίς τέλος ο κύκλος αίματος-Ποιος ανοίγει το στόμα του;