Ο θρήνος για τον Νικηφόρο έχει φυτέψει βαθιά στην ψυχή της Βασιλικής το μίσος στη σειρά Σασμός. Τέτοιο μίσος που ποτέ της δεν είχε νιώσει για έναν άνθρωπο, το νιώθει τώρα γι’ αυτους που της στέρησαν τον γιο της.

Ζητά, λοιπόν, από τον Μαθιό το μόνο πράγμα που νομίζει ότι θα τη γαληνέψει: να εκδικηθεί. Αυτός δεν πιστεύει στα αυτιά του. Κι όμως, η γυναίκα που πάλεψε τόσο για να φέρει την οικογένειά του κοντά στους Βρουλάκηδες γυρεύει τώρα να τους καταστρέψει.

Ο ίδιος, όμως, δεν θέλει άλλο αίμα και δεν μπορεί να αντέξει άλλο φονικό. Η μάνα του, αντίθετα, ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει και δεν διστάζει στιγμή. Καλεί στο σπίτι τον Δημητρό και τον Νικολή και τους λέει ότι πρέπει να ξεπλύνουν το αίμα του Νικηφόρου. Ο Αντώνης, που ξέρει καλά την Καπετάνισσα, προειδοποιεί τη Μαρίνα να φυλάγεται. Είναι σίγουρος πως η Καλλιόπη έχει ήδη σχεδιάσει την εκδίκησή της, της λέει να κρατηθεί μακριά από την ίδια και όλους τους Σταματάκηδες. Ομως η Μαρίνα θέλει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να προλάβει το κακό. “Ετσι, μαζεύει τους άντρες της δικής της οικογένειας και προσπαθεί να τους συνετίσει προκειμένου να μη χυθεί κι άλλο αθώο αίμα. Πλέον, όμως, απέναντί της δεν έχει μόνο την Καλλιόπη, αλλά και μια Βασιλική που, τελείως μακριά από τον παλιό εαυτό της, μ έχει μετατραπεί σε μια σκληρή γυναίκα που ζητά ένα και μόνο πράγμα: εκδίκηση.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

AGB – Nielsen: Μπάχαλο με τις μετρήσεις – «Χάθηκαν» 1 εκατ.τηλεθεατές – Πάμε σε διεθνή διαγωνισμό;

Viral η κοπέλα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για «ευχαριστώ»

The Secret Song: Τέλος με μόλις 2 επεισόδια αντί για 8!