Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ο Μαθιός στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός για πολλούς λόγους μιας και έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Μία δυνατή νεροποντή γίνεται η αιτία για να χαθεί το όπλο του φόνου του Στεφανή. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ξεκινά ένας αγώνας δρόμου τόσο από τον ίδιο όσο και από την Καλλιόπη για να εντοπίσουν το όπλο πριν αυτό καταλήξει σε λάθος χέρια. Ωστόσο, οι προσπάθειεςτου Μαθιού να βρει το όπλο αποβαίνουν άκαρπες, ενώ η Βασιλική ανησυχεί όλο και περισσότερο για την κατάστασή του.

Ο Μαθιός παθαίνει κρίση πανικού. Δεν ξέρει τι να κάνει και αρχίζει να πιστεύει πως θα αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του σύντομα στη σειρά Σασμός. Αυτό που δεν μπορεί να φανταστεί είναι πως το όπλο το βρίσκει ο Μανόλης, ο οποίος με τη σειρά του είναι σοκαρισμένος και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Ο νεαρός δεν γνωρίζει πως το όπλο είναι αυτό με το οποίο σκοτώθηκε εκείνη τη μοιραία μέρα στο βουνό ο Στεφανής. Ο Μανόλης, ωστόσο, είναι τρομοκρατημένος και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί αλλά και πώς να το ξεφορτωθεί. Συζητάει το θέμα με τον Νικηφόρο και έτσι το μαθαίνουν η Καλλιόπη με τον Μαθιό, οι οποίοι αμέσως καταλαβαίνουν πως πρόκειται γι’ αυτό που ψάχνουν.

‘Ομως, ο Μανόλης δεν θέλει να το παραδώσει στην Αστυνομία, καθώς φοβάται ότι μπορεί να μπλέξει κα γι αυτό αποφασίζει να το δώσει σε κάποιον που εμπιστεύεται και ξέρει πως θα τον προστατεύσει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Παύλο.Ετσι, το όπλο του Μαθιού, με το οποίο έβαψε τα χέρια του με αίμα, καταλή-γει στα χέρια του μεγαλύτερου εχθρού του, του Παύλου Βρουλάκη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το μυστικό του Μαθιού αποκαλύπτεται σε κάποιον ακόμη. Συγκεκριμένα, ο Τόλης βασανίζεται από ένα τρομακτικό αίτημα του Ευθύμη, ο οποίος, έχοντας αντίγραφο από το γράμμα του Κώστα, του ζητάει το πρωτότυπο.

Ο Τόλης αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις που θα είχε μία τέτοια κίνηση και αρνείται. Μάλιστα, αποφασίζει να απαλλαχθεί μια για πάντα από το γράμμα. Κι ενώ είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του. Ο Αστέρης τον πιάνει στα πράσα και αμέσως καταλαβαίνει πως ο λόγος που η ζωή τουΤόλη κινδυνεύει όλο αυτό το διάστπμα είναι αυτό το γράμμα. Και τότε, το παίρνει, το διαβάζει και έρχεται αντιμέτωπος με το θανάσιμο μυστικό του αδελφού του. Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός έχει διαπράξει φόνο και είναι σοκαρισμένος. Δεν μπορεί, όμως, να το πιστέψει και θέλει να τον ρωτήσει ευθέως, αν και τώρα μπορεί να εξηγήσει την παράλογη συμπεριφορά του Μαθιού τον τελευταίο καιρό.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;