Η Μαρίνα στη σειρά του ALPHA, Σασμός κοιτάζει τον Μαθιό και βλέπει μπροστά της μόνο ένα δολοφόνο. Όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να τον δικαιολογήσει μέσα της γι’ αυτό και θα του μηνύσει στα επόμενα επεισόδια πως έχει μόνο μία ημέρα για να ομολογήσει το έγκλημά του στον άντρα της και διοικητή της αστυνομίας, Αντώνη Φραγκιαδάκη. Αλλιώς θα το κάνει η ίδια, Μαθιός, Θα του πει αυστηρά όταν πάει να τη βρει για να της ζητήσει ένα περιθώριο χρόνου, μέχρι να γεννηθεί η κόρη του.

Η Αργυρώ θα παρακαλέσει και τον Αστέρη να βρεθεί απέναντί της ζητώντας τη» βοήθεια, γνωρίζοντας την αδυναμία που έχει η Μαρίνα στον γαμπρό της, όμως ούτε εκείνος θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη. Το ήθελε το τέλος τού Στεφανή. Του ήταν εμπόδιο. Και φρόντισε να τον βγάλει από τη μέση και να κρύβεται μετά σαν δειλός, ακόμη κι όταν μπήκες φυλακή εξαιτίας του!, Θα του πει και ο Αστέρης θα χάσει κάθε ελπίδα που είχε μέσα του, θα γυρίσει στο σπίτι του απογοητευμένος και η Μαρίνα θα πέσει για ύπνο, προκειμένου να ηρεμήσει. Ο ύπνος της θα είναι όμως πολύ ταραγμένος. Και αυτό γιατί θα δει μπροστά της τον άντρα της, Μάρκο. Εκείνος θα της πει «Δεν θα αντέξει η ψυχή σου να δεις όλους να διαλύονται από δική σου πράξη. Η πλερωμή των κριμάτων είναι ιερή υπόθεση και ο μόνος που το αποφασίζει είναι ο θεός. Μην πάρεις στα χέρια σου τις τύχες των άλλων. Δεν Θα μπορέσεις να το αντέξεις». Εκείνη θα ξυπνήσει έντρομη και διαλυμένη Ψυχολογικά. Το όνειρο αυτό όμως θα την κάνει να πάρει μια μεγάλη απόφαση…

Το ίδιο πρωινό, ο γιος της Καλλιόπης θα πάει στο σπίτι του Αντώνη για να εκπληρώσει το χρέος του. Θα σταθεί απέναντι από τον αστυνόμο και θα του πει: «Δεν ήρθα για καλό λόγο και λυπάμαι αν θα σου χαλάσω τη μέρα με αυτό που θα σου ομολοyήσω…». Η Μαρίνα θα τον διακόψει και θα πει: «Ο Μαθιός βρήκε τη μάνα σε κακό χάλι και την έφερε στο σπίτι». Ο Μαθιός θα αιφνιδιαστεί από την κίνησή της και δεν θα ξέρει πώς να αντιδράσει. «Σε ευχαριστούμε, Μαθιό. Τι να κάνουμε που δεν ακούει κανέναν και παίρνει τους δρόμους με στον ήλιο, χωρίς καπέλο και νερό; Ευτυχώς που έτυχε να περνάς από εκεί», θα τονίσει και ο Αντώνης.

Ο άντρας τής Βασιλικής Θα συνεχίσει να είναι διστακτικός, όμως θα τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. «Μαθιό, πήγαινε στη δουλειά σου», θα του πει στο τέλος η Μαρίνα και θα συνεχίσει: «Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι εδώ. Όλα είναι υπό έλεγχο». Εκείνος θα τη ρωτήσει αν είναι σίγουρα και εκείνη με νόημα Θα πει: «Εσύ έκανες αυτό που έπρεπε. Πήγαινε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας». Τα ευχάριστα νέα θα φτάσουν σε όλη την οικογένεια, η Βασιλική όμως θα είναι εκείνη που θα χαρεί περισσότερο από όλους. «Μας χρωστάει η ζωή, Βασιλική, και αυτό το πλασματάκι που έρχεται θα τα αλλάξει όλα», θα της πει ο Μαθιός με αγάπη.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής