Η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα στη σειρά Σασμός που παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές αποκαλύψεις του Νικηφόρου σε σχέση με τα θερμοκήπια. Παράλληλα, ο Τόλης κάνει κρυφά από όλους ένα πισωγύρισμα που ίσως του βγει σε πολύ κακό. Αποφασίζει να πάει να βρει πρώην γυναίκα του, εκείνη που για χάρη της έγινε φονιάς και σκότωσε τον εραστή της. Στο μεταξύ η Στέλλα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως η Αιμιλία δεν παίζει και τόσο καθαρό παιχνίδι αλλά δεν ξέρει αν πρέπει να μοιραστεί τις σκέψεις της με τη μητέρα της. Ταυτόχρονα, αγριεύει ο πόλεμος ανάμεσα στη Θοδώρα και την’Ελενα για τα μάτια του Λευτέρη…

Η Καλλιόπη, ύστερα από πολλά χρόνια, έρχεται και πάλι κοντά με τον Παύλο. Αυτή τη φορά όμως του ζητά να συμμαχήσουν! Η καπετάνισσα πιάνει τον Παύλο και του λέει ότι πρέπει πάση θυσία να κρατήσουν μακριά τον γιο της και την ανιψιά του! Η Αργυρώ βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Σταύρο για το θέμα του Πετρή. Ο Βαγγέλης τής κάνει μια ξαφνική πρόταση… Την ίδια στιγμή, η μάντρα στο σπιτάκι του βουνού έχει πέσει εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Εκεί ο Μαθιός και η Καλλιόπη είχαν κρύψει το όπλο με το οποίο εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Η Βασιλική βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη του μεγάλου του μυστικού… Ο Μανώλης, προβληματισμένος με την αναχώρηση της Τζένης για τον Καναδά, οδηγείται σε μια παράτολμη σκέψη.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Τέλος πασίγνωστη δραματική σειρά – Δεν συνεχίζει του χρόνου

Viral – Απίστευτο: Δεν είναι «ιπτάμενο δελφίνι», αλλά καγκουρό που περπατάει στη θάλασσα! (vid)

Ελένη Τσολάκη: Οριστικό – Εκεί θα είναι τη νέα σεζόν