Η εμφάνιση του μικρού Πετρή στο σπίτι της Καλλιόπης φέρνει ανατροπές στη σειρά Σασμός. Η καπετάνισσα θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον μοναδικό εγγονό της και ζητάει από την Αργυρώ και τον Αστέρη κάτι που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση.

Τους παρακαλεί να της αφήσουν το παιδί για μια νύχτα, να κοιμηθεί στο σπίτι της, έτσι ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο οι δυο τους. Η Αργυρώ θέλει να αποφύγει να μείνει το παιδί μόνο του μαζί της και έτσι ο Αστέρης τής ζητά να μείνει και αυτή! Η Καλλιόπη φυσικά δεν δέχεται να μείνει μια Βρουλάκη στο σπίτι των Σταματάκηδων και έρχεται σε σύγκρουση με τον γιο της για το θέμα του παιδιού, αλλά και με την Αργυρώ.

Και οι δύο προσπαθούν να της εξηγήσουν την ευάλωτη ψυχολογία του, αλλά εκείνη δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια. Της λένε πως ο παιδοψυχολόγος επεσήμανε πως ο Πετρής χρειάζεται σταθερότητα, καθώς είναι ένα παιδί που βιώνει συνεχώς αλλαγές στη ζωή του, από τότε που γεννήθηκε…

Από τα Ιωάννινα βρέθηκε στην Κρήτη, ενώ ο Σταύρος, τον οποίο ήξερε για πατέρα του, δεν είναι πια στη ζωή του και πρέπει πλέον να συνηθίσει τον Αστέρη.

Συνεπώς χρειάζεται ένα σταθερό περιβάλλον, χωρίς να μπαίνουν πολλά νέα πρόσωπα στη ζωή του, γιατί είναι ήδη πολύ ταλαιπωρημένος.

Η Καλλιόπη ακούει όσα της λένε, αλλά δεν μπορεί να δεχτεί ένας Σταματάκης να μεγαλώνει σε ξένο σπίτι, με τους Βρουλάκηδες. Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν πια με τη μητέρα τους, που είναι συνεχώς αρνητική. Γκρινιάζει και εκτοξεύει απειλές προς πάσα κατεύθυνση. Οδηγούνται λοιπόν σε μια απόφαση που θα πέσει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων. Της ξεκαθαρίζουν ότι, αν δεν σταματήσει να φέρεται έτσι, θα φύγουν από το σπίτι και από τη ζωή της και δεν θα τους ξαναδεί ποτέ πια, ούτε καν τον εγγονό της! Τα δύο αδέλφια πιστεύουν πως αυτός ο συναισθηματικός εκβιασμός ίσως φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα…

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αρένα: Ο Πάτερ Αντώνιος σπάει τη σιωπή του στη Μαρία Αναστασοπούλου

Απίστευτη παραγγελία 50 μπέργκερ στις 3 τα ξημερώματα, έγινε viral! (vid)

OPEN, MEGA, ΑΝΤ1: Ολική ανατροπή για τις ψυχαγωγικές εκπομπές