Η βεντέτα αναζωπυρώνεται στη σειρά Σασμός αφού ο Παύλος Βρουλάκης μαθαίνει πως η ανιψιά του είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη και αποφασίζει να τους χωρίσει πάση θυσία. Τα όπλα βγαίνουν και ο Σταύρος φοβάται για τη ζωή του γιου του.

Από τη στιγμή που ο Παύλος μαθαίνει πως η ανιψιά του ζήτησε διαζύγιο από τον Σταύρο γιατί είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη, όλα αλλάζουν στην οικογένεια Βρουλάκη. Αποφασίζει και ανακοινώνει σε όλους πως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει αυτόν τον έρωτα να αναπτυχθεί. Ο ίδιος λέει στους γύρω του ότι θα τους πολεμήσει και θα κάνει τον Αστέρη να φύγει μακριά. Αν και όλοι προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να του πουν πως ο έρωτας των δύο αυτών παιδιών Θα βάλει τέλος στην έχθρα μεταξύ των οικογενειών τους, εκείνος δεν ακούει λέξη. Φωνάζει τα ανίψια του, ενώ και η Καλλιόπη όταν μαθαίνει τις προθέσεις του Παύλου, αποφασίζει να φωνάξει και το δικό της σόι για να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τον εχθρό. Την ίδια στιγμή, όλο το χωριό είναι αναστατωμένο καθώς βλέπει τη βεντέτα να αρχίζει ξανά.

Μεταξύ εκείνων που θορυβούνται για τον πόλεμο που ξεσπάει είναι και ο Σταύρος που νιώθει τη ζωή του γιου του, Πέτρου, να απειλείται. Θέλοντας να προλάβει  καταστάσεις, ζητά από την Αργυρώ να μιλήσουν και όταν τελικά βρίσκονται, της εφιστά την προσοχή! Της λέει να πάρει το παιδί και να φύγουν γιατί κινδυνεύουν.

Η Αργυρώ όμως, που ξέρει λίγο καλύτερα τον Παύλο, του λέει να της δείξει λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη. Και όντως αργότερα στη σειρά Σασμός, αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον θείο της. Του μιλά ξεκάθαρα για τη ζωή της, τη γνωριμία τους και το γεγονός πως δεν μπορεί να πορευτεί μακριά του. Εκείνος όμως δεν δείχνει να καταλαβαίνει τα συναισθήματά της.

Τότε τον λόγο παίρνει η Μαρίνα που του λέει ότι αν τολμήσει να πειράξει τον Αστέρη, θα τη βρει μπροστά του! Του λέει ότι έχασε το γιο της. Δε σκοπεύει να χάσει και την κόρη της επειδή δεν εγκρίνει εκείνος τον Αστέρη!

Ο Παύλος μένει εμβρόντητος, ωστόσο η ανησυχία του Σταύρου δεν λέει να καταλαγιάσει. Μάλιστα θα αναγκαστεί να μιλήσει και ο ίδιος στον θείο της πρώην γυναίκας του προκειμένου να σιγουρευτεί πως ό,τι και να γίνει, όπως κι αν κινηθούν οι δύο οικογένειες μεταξύ τους, θα εξασφαλίσει την ασφάλεια του μικρού Πέτρου.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 18/1: Ο λαός στηρίζει ζαχαροπλάστη δαγκωτό – Χαμός με την κλίκα των 3

Ο απόλυτος γρίφος: Ποιος θα είναι αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό;

Ενώπιος Ενωπίω: Αλλαγή ημέρας προβολής για την εκπομπή λόγω Survivor