Ο κόσμος της Βασιλικής στη σειρά Σασμός, διαλύθηκε όταν της είπαν ότι ο Νικηφόρος έπεσε νεκρός από το χέρι του Λάζαρου. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι θα πρέπει να ζήσει μακριά από τον μοναχογιό της, ορκίστηκε εκδίκηση, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα η ζωή έδωσε στη Βασιλική μια δεύτερη ευκαιρία.Έμαθε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά από τον Μαθιό, γεγονός που της έδωσε το κίνητρο να συνεχίσει να ζει. Η γυναίκα του Μαθιού κατάφερε λοιπόν να γεννηθεί ξανά μέσα από τις στάχτες της και να χαρίσει ταυτόχρονα την ελπίδα στον μοναδικό άντρα που αγάπησε ποτέ. Όμως παρόλο που τους χαροποιεί το γεγονός ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, δεν τολμούν να σκεφτούν τη μέρα που η Βασιλική θα κρατήσει για πρώτη φορά στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον άντρα της, αφού ο τελευταίος είναι αποφασισμένος αμέσως μετά να πάει στην αστυνομία να παραδοθεί για τον φόνο του ξάδελφού του, Στεφανή Σταματάκη.

Αυτό πάντως που θα χαροποιήσει άπαντες είναι ότι το παιδί του ζευγαριού, αυτή τη φορά θα είναι κορίτσι και όπως όλα δείχνουν θα πάρει και το όνομα της Καλλιόπης, της γιαγιάς του που δεν θα σταματήσει να το φροντίζει. Η καπετάνισσα θα ευχαριστήσει τον Θεό που την αξίωσε να γνωρίσει και μια εγγονή.

Η μικρή μαζί με τον Πετράκη της Αργυρώς και του Αστέρη θα γίνουν το κύριο μέλημά της!

Από την άλλη ο Αντώνης ήταν σίγουρος ότι δολοφόνος του Στεφανή ήταν ο Μαθιός αλλά ποτέ δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Όταν ο Χρήστος Γιακωβάκης αρχίσει να ψάχνει και πάλι το φάκελο, ο Αντώνης θα πει στον Μαθιό ότι ο εισαγγελέας έχει το ίδιο ένστικτο με αυτόν και τότε ο Σταματάκης θα του πει να κάνουν αυτό που πρέπει, ενώ τον ευχαρίστησε για όσα έχει κάνει για την οικογένειά του. Τότε ο αστυνόμος θα του πει πως τα έκανε γιατί ήταν αθώος, αλλά γι αυτό, δε νομίζει πως είναι. Τότε ο Μαθιός θα φοβηθεί πως ίσως η σύλληψη, έρθει πριν τη γέννηση του παιδιού του!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Πέτρος δεν θα προλάβει-Τέλος η Αλίκη με τον Παντελίδη-‘Ετσι θα αντισταθεί!

F1 Grand Prix Madrid: Επιβεβαιώθηκε η Μαδρίτη «κλέβει» το Ισπανικό Γκραν Πρι της Formula 1 από τη Βαρκελώνη

Survivor: Ο Γιώργος Λιάγκας «χτυπάει» το ριάλιτι για τα νούμερα-Ας τα κάνουν κορνίζα-Τι λέει για Λιανό;