Το νέο απειλητικό σημείωμα θρυμματίζει την ηρεμία του Μαθιού και της Βασιλικής στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, αφού βλέπουν μία νέα απειλή να ορθώνεται πάνω από την οικογένειά τους.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος από την επίθεση που δέχτηκε. Ο Αντώνης και ο Γιώργος σπεύδουν στο πλευρό του. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Τηλέμαχο για την πατρότητα του Αντρέα, αφήνοντάς τον άφωνο.

Η Σάντρα μπλέκεται όλο και περισσότερο στα δίχτυα του τζόγου, παρασύροντας τον Βαγγέλη, ο οποίος δείχνει ανήμπορος να τη συγκρατήσει. Η Καλλιόπη καλεί ανήσυχη τον Ρούσσο για να τον προειδοποιήσει, εν όψει της επιστροφής του στην Άνω Ποριά.

Τα νέα από τον Μαθιό θα την αναστατώσουν ακόμη περισσότερο. Και ενώ η Στέλλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για τον Χρήστο, η αίσθηση μιας επικείμενης απειλής βυθίζει Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες στο φόβο, γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειάς του, εκείνος, ωστόσο, δε φαίνεται να πείθεται. Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός, την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπα-Μιχάλη για όσα έμαθε. Ο Αντώνης ζητά από τη γιαγιά βοήθεια, για να μπορέσουν να βγάλουν τον Αντρέα από την κρυψώνα του.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό που θα την αναστατώσει, αναγκάζοντάς την να αναλάβει και πάλι δράση. Η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται. Η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ. Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και τη Σάντρα, μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει, ούτε τις προθέσεις της τελευταίας.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Το τελευταίο αντίο στον Pat Hennen, αφιέρωμα στον πρώτο Αμερικανό ήρωα

Άρης Σοϊλέδης- Μαρία Αντωνά: Χωρισμός για το ζευγάρι του Survivor;