Η ευτυχία του Μαθιού και της Βασιλικής στη σειρά Σασμός, σύντομα θα επισκιαστεί από την ξαφνική εμφάνιση της Νάντιας. Το νεαρό κορίτσι θα επικαλεστεί πως είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη.
Το πανέμορφο κορίτσι θα κάνει την εμφάνισή του στην Κρήτη, αλλά παρόλο που κανείς δεν θα το γνωρίζει, όλοι θα κάνουν τα πάντα για να το πλησιάσουν. Και κυρίως ο Νικηφόρος, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την Τζένη θα επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.

Η Νάντια Κανετάκη όμως, όπως είναι το όνομα της, δεν έχει φτάσει στη γη της Κρήτης για κάνει γνωριμίες. Ο πραγματικός λόγος που ανάγκασε να αφήσει τη στρωμένη ζωή της και να βρεθεί στο χωριό της Άνω Ποριάς είναι οι ρίζες της. Θέλει πάση θυσία να γνωρίσει τον πατέρα της, εκείνον που την άφησε στα χέρια της μητέρας της πριν καν καταφέρει τη γνωρίσει.

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, το κορίτσι αυτό θα κάνει τα πάντα για να αναζητήσει την πραγματική της ταυτότητα, όμως η απόρριψη που θα δεχτεί από τον περίγυρο θα την αναγκάσει να στραφεί ενάντια σε εκείνους που πιστεύει ότι της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε.

Η Νάντια γνωρίζει πως είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη, καθώς όμως εκείνος είναι νεκρός, δεν θα μπορέσει να το αποδείξει εύκολα. Η πρώτη που θα πληροφορηθεί για την ύπαρξη μιας νόθας κόρης του πρώην άντρα της θα είναι φυσικά η Βασιλική.

Για μια ακόμη φορά θα κλονιστεί, ενώ ο Μαθιός, που θα σταθεί στο πλάι της, θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει.

Οταν το κορίτσι ζητήσει από τη Βασιλική να κάνει εξέταση DNA, γεγονός που θα αποδείξει τη σιγουριά της, η σύζυγος του Μαθιού θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Πριν, όμως, συμβούν τα παραπάνω, έχει προηγηθεί η γνωριμία του Νικηφόρου και της Νάντιας (αγνοώντας τη μεταξύ τους συγγένεια) στο μαγαζί που θα πιάσει δουλειά ο Μανόλης. Ο Νικηφόρος, προκειμένου να υποστηρίξει τον κολλητό του, θα θελήσει να του κάνει παρέα και έτσι δεν Θα αργήσει να έρθει σε επαφή με το πληγωμένο αυτό κορίτσι που στο μυαλό του έχει μόνο ένα πράγμα: Να βρει την οικογένεια που της στέρησαν. Ο γιος της Βασιλικής από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή θα της δείξει το ενδιαφέρον του, όμως εκείνη δεν θα ανταποκριθεί. Θα δείξει πως έχει σημαντικότερα ζητήματα να λύσει στη ζωή της. Οταν όμως καταλάβει πως το ενδιαφέρον του είναι πραγματικό, θα ενδώσει στο φλερτ του.

Οι δυο τουςθα αρχίσουν να έρχονται κοντά μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να είναι αδέλφια. Όλα θα έρθουν ανάποδα αφού ο Νικηφόρος θα έχει να διαχειριστεί και το ξέσπασμα του Μανόλη ο οποίος επίσης θα έχει συναισθήματα για το κορίτσι. Η φιλία θα δοκιμαστεί σκληρά.

Σασμός: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η τρυφερή σχέση της Άσπας με τον Μύρωνα

H άσκηση που φέρνει οργασμό στις γυναίκες; – Μπορεί να είναι και μία στις τέσσερις

Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα: Γιατί είχε φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του-Είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας;