Μπορεί η Μαρίνα να μην κατέδωσε τον Μαθιό στη σειρά του ALPHA, Σασμός και να του χάρισε την ευκαιρία να παραδοθεί όταν γεννηθεί το παιδί του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως νιώθει καλά με τον εαυτό της. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η γυναίκα θα φύγει με τον Αντώνη από την Ανω Ποριά για να ξεκουραστούν και να ξεφύγουν από τα προβλήματα που έχουν προκύψει, όμως εκείνη μέσα της δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια που έχει μάθει και αφορά στο ποιος σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης δεν θα σταματά να την πιέζει να του αποκαλύψει ποιος ήταν ο λόγος που τσακώθηκε με τη γιαγιά Ειρήνη.

«Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ; Για να περάσω από ιερά εξέταση;», θα τον ρωτήσει την πρώτη νύχτα που θα φτάσουν στο ξενοδοχείο τους και εκείνος θα αποκριθεί: «Μαρίνα μου, το τελευταίο που θέλω είναι να σε ζορίσω. Μα εδώ όμως είμαι σίγουρος πως πρόκειται για πράγμα σοβαρό. Δεν σε ανακρίνω, να καταλάβω θέλω».

Σύμφωνα με το Tv24 η Μαρίνα θα πάρει τον λόγο και θα του πει: «Και τι θα συμβεί αν δεν καταλάβεις, δηλαδή; Ξέρεις πόσα από αυτά που γίνονται δεν τα καταλαβαίνω εγώ; Και αστυνόμος είσαι στο τμήμα σου, όχι στη σχέση μας. Μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την κουβέντα;», θα τον παρακαλέσει και ο Αντώνης σαστισμένος θα συμφωνήσει. Το ζευγάρι θα πέσει για ύπνο, όμως το ξημέρωμα η Μαρίνα θα σηκωθεί και θα φύγει… Τα βήματά της θα την οδηγήσουν στη θάλασσα και συγκεκριμένα θα μπει με τα ρούχα μέσα. Δύο παρευρισκόμενοι που θα τη δουν από μακριά και θα καταλάβουν πως κινδυνεύει, θα τη σταματήσουν. «Κυρία! Είστε καλά; Ελάτε να βγούμε έξω. Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε», θα της πουν και η Μαρίνα σαν χαμένη θα καταρρεύσει στην αγκαλιά του άντρα. Θα τη βγάλουν έξω, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης έχει ξυπνήσει και έχει ενημερώσει πως η γυναίκα του έχει χαθεί. Περιπολικά «οργώνουν» την περιοχή κι εκείνος ταραγμένος εύχεται να μην έχει συμβεί κάτι κακό στη γυναίκα της ζωής του.

Το ζευγάρι βγάζει με δυσκολία τη Μαρίνα από τη θάλασσα και όταν εκείνη συνέρχεται, της κάνουν ερωτήσεις για να τη βοηθήσουν να βρει κάποιον δικό της. Ομως η Μαρίνα τα έχει χαμένα και δεν θυμάται τίποτα. «Πώς βρεθήκατε εδώ; Μένετε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της περιοχής;», θα τη ρωτήσουν και εκείνη θ’ αποκριθεί: «Δεν ξέρω». Οταν τη ρωτήσουν ποιο είναι το όνομά της και η Μαρίνα θα πει «δεν θυμάμαι», τότε θα καταλάβουν πως μάλλον πρέπει να ενημερώσουν την αστυνομία. Για πρώτη φορά στη ζωή της η Μαρίνα δεν θυμάται πού βρίσκεται ούτε ποια είναι. Μόνο παρακολουθεί σαν χαμένη και στη συνέχεια ακολουθεί πειθήνια τους αστυνόμους που με φροντίδα την οδηγούν στο περιπολικό.

Στο σημείο θα σπεύσει ο Αντώνης με λαχτάρα για να σιγουρευτεί πως είναι καλά, όμως ο άντρας θα κλονιστεί όταν συνειδητοποιήσει πως η γυναίκα του δεν τον γνωρίζει. «Μαρίνα μου, καρδιά μου. Είσαι καλά;», θα τη ρωτήσει, αλλά εκείνη απλά θα τον κοιτάζει σαν να τον βλέπει πρώτη φορά στη ζωή της. «Μίλησέ μου, Μαρίνα, εγώ είμαι, ο Αντώνης σου», θα της πει. Εκείνη απλά τον κοιτάζει, προσπαθεί να θυμηθεί αλλά δεν τα καταφέρνει…

Στο μεταξύ, η Αργυρώ θα συνεχίζει να καλεί τη μητέρα της για να σιγουρευτεί πως περνά καλά, αλλά δεν θα τη βρίσκει. «Γιατί ανησυχείς;», θα τη ρωτήσει ο Αστέρης και θα συνεχίσει: «Είναι διακοπές με τον άντρα της, της αξίζει λίγο ξεκούραση μετά από όλα αυτά που της έχουν συμβεί». Η Αργυρώ θα συμφωνήσει μαζί του, ωστόσο θα του εκφράσει την ανησυχία της πως ίσως να μην της απαντάει το τηλέφωνο λόγω των γεγονότων με τον Μαθιό. Συγκεκριμένα, θα του πει: «Η μάνα μου αν δεν μιλήσουμε δύο φορές την ημέρα, τρελαίνεται. Είναι δυνατόν να μη με πάρει να ρωτήσει για το παιδί;», θα εκφράσει την απορία της στον Αστέρη κι εκείνος θα τη συμβουλέψει να πάρει τον Αντώνη για να ησυχάσει.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ψυχοκόρες: Παύλος και Βασιλική ξανά μαζί- Τέλος τα σχέδια της Μάγιας- Έτσι θα τη διώξει