Η Βασιλική μετά την εισβολή που δέχτηκε στο κελί στη σειρά του ALPHA, Σασμός, δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, αφού ξέρει ότι η οικογένειά της κινδυνεύει ανοιχτά.

Η Θοδώρα φοβάται να πιστέψει ότι μπορεί να είναι έγκυος και πηγαίνει στον Μανόλη και την Τζένη να της δώσουν δύναμη, για να κάνει το τεστ εγκυμοσύνης. Η Μαρίνα παραδέχεται στην Αργυρώ ότι πράγματι την απέφευγε στο ταξίδι της με τον Αντώνη και ετοιμάζεται να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό που της συνέβη.

Ο Χρήστος σκέφτεται πώς να χειριστεί την περίπτωση του Αντώνη, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Μαθιός περιμένει σε μία ερημιά, μέχρι που εμφανίζεται κάποιος, με εξίσου απειλητική διάθεση.

Ο εισαγγελέας μπορεί να αποφάσισε για την τύχη της Βασιλικής, για τον Αντώνη, όμως, και την παρατυπία του θέτει κάποιους όρους, τους οποίους θα δυσκολευτεί να δεχτεί ο αστυνόμος. Η Αργυρώ με τον Αστέρη φοβούνται μήπως οι Μουντάκηδες κάνουν κακό στον Πετράκη, ενώ παράλληλα ανησυχούν για τις κρίσεις της Μαρίνας.

Η Θοδώρα με τον Γιώργο θέλουν πιο πολύ από ποτέ να κρατήσουν στα χέρια τους το μωράκι τους και να παλέψουν και για εκείνο στην Πρόνοια, η Στέλλα, όμως, με τα νέα που φέρνει, τους κόβει την χαρά. Όσο οι Μουντάκηδες σχεδιάζουν ποιο θα είναι το επόμενό τους χτύπημα, κάποιοι ετοιμάζονται να λάβουν δράση, και ίσως, χειροτερέψουν την κατάσταση.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Γουάντα Νάρα: Έγινε viral η σύζυγος του Ικάρντι μετά το πρωτάθλημα της Γαλατασαράι (vid)

Παγιδευμένοι: Η Άννα στο στόχαστρο- Πώς θα τελειώσουν μια για πάντα με τον Ιάσωνα;