Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μαθιός θα χρειαστεί δικηγόρο για να ξεμπλέξει από τις κατηγορίες στη σειρά Σασμός, όμως η Στέλλα δεν είναι διατεθειμένη να αναλάβει την υπεράσπισή του και το ξεκαθαρίζει με κάθε δυνατό τρόπο στον Αστέρη. Αυτός προσπαθεί να τη μεταπείσει πατώντας στους ισχυρούς δεσμούς που έχει με την οικογένειά τους, όμως η Στέλλα είναι ανένδοτη και δεν διστάζει να συγκρουστεί και με τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την προτρέπει να το ξανασκεφτεί.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος μαθαίνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τη δολιοφθορά που έγινε στο αυτοκίνητο της Θοδώρας και μένει άναυδος σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV. Δεν μπορεί να καταλάβει ποιος μπορεί να ήθελε την πρώην αγαπημένη του νεκρή, αλλά το βάζει στόχο να το ανακαλύψει. Η Εύα, όμως, έχει ήδη βάλει μπροστά το σχέδιο της φυγής της από το χωριό, τελειοποιώντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και από την πλευρά του ο Παύλος αποφασίζει να της στήσει παγίδα και να την πιάσει, πριν προλάβει να ξεφύγει.

Στο μεταξύ, κι ενώ όλο το χωριό ψάχνει να βρει μια οικογένεια για το μωρό προκειμένου να μην καταλήξει στο ίδρυμα, η Καλλιόπη έχει μια ιδέα: να το αναλάβουν ο Τόλης και η Θοδώρα. Και η ιδέα αυτή βρίσκει γόνιμο έδαφος με τους υπόλοιπους, οι οποίοι αρχίζουν να κινούνται για την υλοποίησή της. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως λογαριάζουν χωρίς την ίδια τη Θοδώρα, η οποία έχει πλέον αλλού στραμμένη την προσοχή της. “Ετσι, όταν έρχεται η ώρα να πάρει την κρίσιμη απόφαση αν θα κρατήσει το παιδί ή όχι, έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να αναλογιστεί τα πάντα, από το τι έχει περάσει τα τελευταία χρόνια μέχρι τα αισθήματά της για τον Γιώργο…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τελειώνει μια και καλή με τους Γερακάρηδες-Τους δίνει διορία πριν τους χτυπήσει!

F1 Max Verstappen: Οι 24 αγώνες δεν είναι βιώσιμοι για το μέλλον

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος σώζει τη μητέρα του-Ζει με την Ειρήνη στην Κρήτη!