Η Αργυρώ ξέρει πολύ καλά στη σειρά του ALPHA, Σασμός, ότι πρέπει να έχει τους φίλους της κοντά και τους εχθρούς της ακόμα κοντύτερα! Αποφασίζει λοιπόν να πάει να βρει τη Σάντρα και να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, να τη γνωρίσει λίγο καλύτερα, να την καταλάβει… Ο καφές όμως με τη Σάντρα δεν εξελίσσεται όπως περίμενε η Αργυρώ και αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα, τα οποία θα αποκαλύψει σε ένα μόνο άτομο, στον άντρα της. Η ίδια είναι αποφασισμένη να παίξει το παιχνίδι με πονηριά και να μην αφήσει τη Σάντρα να την κοροϊδέψει και να της κλέψει τη ζωή της με τον Αστέρη, για την οποία τοσο πολυ πάσχισε.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος κάνει έκπληξη στη Στέλλα, αλλά της λέει κάτι που την προβληματίζει. Της επισημαίνει ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να ηρεμήσουν και να περάσουν χαλαρές στιγμές σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι.

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη καταφέρνει να βρει τον Ρούσσο και να τον ευχαριστήσει για τα χρήματα που τους έστειλε. Η απάντησή του όμως είναι κάπως διαφορετική από αυτή που περίμενε η καπετάνισσα, καθώς της ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ιδέα για ποια χρήματα του μιλάει.
 Η Καλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη του Ρούσσου ότι δεν έδωσε αυτός τα χρήματα στην οικογένεια του νεκρού εργάτη και τώρα θέλει να μάθει ποιος πρόσφερε αυτό το ποσό.

Στο μεταξύ, ο θάνατος της Εύας συγκλονίζει τους πάντες στην Άνω Ποριά. Ο Χρήστος ανακρίνει τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την εικόνα γύρω από τον Μαθιό και τις σχέσεις του με την οικογένεια Φαρμάκη. Ο εισαγγελέας υποπτεύεται πως ο Σταματάκης ξέρει πολύ περισσότερα από όσα λέει τόσο για την Εύα όσο και για τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα παραδέχεται στον πατέρα της τα αισθήματά της για τον Χρήστο και το γεγονός ότι τον έχει ερωτευτεί. Παράλληλα, ο Αντώνης ενημερώνει τους Σταματάκηδες για την απόφαση του Γιακωβάκη να σκαλίσει ακόμα περισσότερο τις υποθέσεις του παρελθόντος.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 19-4: Πότε θα δούμε να φεύγουν Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς!

China GP F1: Ο οδηγός έκπληξη της «ζωγραφισμένης» πίστας Σαγκάης φέρνει ανησυχίες

ALPHA: Έρχεται η «Διάφανη Αγάπη» με μεταφυσικά χαρακτηριστικά