Μετά από δεκάδες βάσανα, προβλήματα, δολοπλοκίες, δεύτερες σκέψεις και μια βεντέτα να είναι σε εξέλιξη στη σειρά Σασμός, θα φτάσει η ώρα που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αγγίξουν την πραγματική ευτυχία. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, έχοντας η Καλλιόπη καταλάβει πως ο Παύλος δεν φταίει για τη δολοφονία του άντρα της στη φυλακή και η Αργυρώ πως ο Μαθιός έχει σκοπό να παραδοθεί για τον θάνατο του Στεφανή, μόλις η Βασιλική γεννήσει, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Θα επικρατήσει η αγάπη και θα κάνει τους πάντες να κοιτούν το μέλλον με ανυπομονησία.

Μόνο που μια ξαφνική αδιαθεσία του Αστέρη θα τους κάνει όλους να ανησυχήσουν, κυρίως όμως να μην ξέρουν τι να σκεφτούν. Όλα θα ξεκινήσουν στα επεισόδια που θα προβληθούν στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν εκείνος μετά από μια κουβέντα του με την Αργυρώ, θα λιποθυμήσει στην αγκαλιά της. Η γυναίκα θα καλέσει ασθενοφόρο που θα τον πάει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός Δημήτρης Μαραθάκης από την πρώτη στιγμή θα τους συμβουλέψει να μην ανησυχούν καθώς θα σκεφτούν πως προέκυψε από υπερκόπωση, ενώ και οι εξετάσεις στις οποίες θα τον υποβάλλουν θα βγουν πολύ καλές. Ομως ο Δημήτρης θα καλέσει την Καλλιόπη και θα της πει ότι ανησυχεί από την αυξημένη πίεση και μετά από μελέτη που έκανε φοβάται ότι είναι από το νεφρό του. Θα συνεχίσει να τον παρακολουθεί καθημερινά και αν συνεχίσουν οι υπερτασικές κρίσεις, θα τον βάλει σε αγωγή.

Τελικά θα επιβεβαιωθεί. Ο Αστέρης θα έχει πρόβλημα με το νεφρό του σύμφωνα με το TV24 και οι εξετάσεις που θα κάνει εκ νέου, θα επιβάλλουν μεταμόσχευση το συντομότερο δυνατόν.

Η Καλλιόπη θα παρακαλεί τον Θεό να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ θα κατηγορεί τον εαυτό της πως εκείνη φταίει καθώς της είχε δώσει το ένα του νεφρό όταν αρρώστησε βαριά. Η Μαρίνα θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει αλλά δεν θα την κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Στο μεταξύ, ο Αντρέας που παραμένει εξαφανισμένος αλλά μαθαίνει κάθε τόσο τι συμβαίνει στο χωριό που άφησε πίσω του, δεν αργεί να μάθει και το θέμα με την υγεία του Αστέρη. Για να εξιλεωθεί λοιπόν για όσα κακά του προκάλεσε, αποφασίζει να επιστρέψει και να βοηθήσει. Ο ίδιος μονολογεί στη φωτογραφία της μάνας του λέγοντας πως μπορεί να είχε ορκιστεί εκδίκηση, αλλά δεν ήξερε ότι είχε αίμα Σταματάκηδων.

Και παρόλο που ο Χρήστος Γιακωβάκης θα αναζητά διακαώς τα ίχνη του, ο Αντρέας θα εμφανιστεί στο χωριό και θα τρέξει κατευθείαν να μιλήσει στον Αστέρη. Η εγχείρηση θα πετύχει και αυτό θα γίνει η αφορμή για να «αγκαλιάσουν» τον Αντρέα και να γίνουν όλοι ξανά… οικογένεια.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σοκ για τον Γρηγόρη-Μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί!

MotoGP VR46 2024: Βγάζει μάτι του Valentino το κομμάτι!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει-Τρέμει ο δολοφόνος της Νέλλυς!