Ολοι φαίνονται προβληματισμένοι στη σειρά Σασμός. Στο καφενείο του Παντελή, εκεί που όλα συζητιούνται, τηρείται σιγή ιχθύος για την οικογένεια Σταματάκη, ωστόσο η Κατερίνα δεν μπορεί να μη συζητήσει όλα όσα την απασχολούν με τον άντρα της. Εκείνος άλλωστε πάντα έχει μια απάντηση για όσα συμβαίνουν γύρω του. Τον ρωτάει λοιπόν ξεκάθαρα γιατί η Βασιλική έδιωξε τον Μαθιό που του είχε τόση αγάπη. Αναρωτιέται μήπως έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή μήπως παίζει κάποιο περίεργο παιχνίδι η μοίρα.

Όμως ο παπάς που έχει καταλάβει τι συμβαίνει, προσπαθεί να την ηρεμήσει. Την ίδια στιγμή, το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί στο κατώφλι των Σταματάκηδων. Καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και έχει αποφασίσει να το ανακαλύψει μόνος του. Στην ίδια διαδικασία περίπου μπαίνουν όμως και η Αργυρώ με τον Αστέρη, που για να καταλάβουν τι συμβαίνει, φέρνουν το ζευγάρι σε επαφή. Όμως τα αποτελέσματα είναι χειρότερα αφού η Βασιλική αντιδρά ακόμα πιο άσχημα. Αρχίζει και τους φωνάζει ότι δεν θέλει να τον δει και το ζευγάρι αποκαρδιώνεται.

Στο μεταξύ, τοπικό κανάλι του νησιού κάνει πρόταση στην Κατερίνα να αναλάβει εκπομπή μαγειρικής, όμως εκείνη θέλει στο πλευρό της να έχει και την Άννα. Οι δύο γυναίκες το ανακοινώνουν στους άντρες τους, όμως τόσο ο Παντελής όσο και ο παπα-Μιχάλης Θεωρούν πως δεν πρέπει να παρατήσουν τα σπίτια τους για μια νέα καριέρα. Η μόνη που θα του σταθεί είναι η Θοδώρα, που θα κάνει τα πάντα για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Αιμιλία και Στέλλα μιλούν για τον Φαρμάκη και αποφασίζουν πως μόνο αν είναι ενωμένες θα καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν. Ετσι η Στέλλα αποφασίζει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον Ευθύμη, τη στιγμή που ο Τάσος ανησυχεί για το μέλλον της κόρης του…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα και ο Λεβαντόφσκι το έριξε στον χορό! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ