Όπως έχουμε γράψει ΕΔΩ ο Σασμός έχει μεταφερθεί στα Ιωάννινα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς του Alpha. Στην πόλη της Ηπείρου θα βρεθεί η Μαρίνα με την κόρη της Αργυρώ. Εκεί η νεαρή κοπέλα θα συναντηθεί με τον Σταύρο

Η Μαρίνα και η Αργυρώ θέλουν να κάνουν µια νέα αρχή ζωή, πηγαίνουν στα Γιάννενα. Την πρώτη κιόλας µέρα που φτάνουν εκεί, η μοίρα τους επιφυλάσσει µια µμεγάλη έκπληξη καθώς πέφτουν στην κηδεία ενός νεαρού που λέγεται Πέτρος. Η καρδιά της Μαρίνας σπαράζει και καθημερινά επισκέπτεται το μνήμα του παιδιού αυτού, µιας και δεν µπορεί να βρίσκεται στου δικού της. Εκεί, µια ημέρα συναντά τη Δέσποινα, τη μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού και οι δύο γυναίκες με τον πόνο να τις ενώνει γίνονται φίλες.

Η Δέσποινα είναι μια καλόκαρδη γυναίκα και θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη. Ο Σταύρος τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, διατηρεί εργαστήριο αργυροχοΐας, ενώ ο αδερφός του είναι χαρτοπαίχτης. Έτσι βάζει όλη την οικογένεια του σε μπελάδες. Ἡ Δέσποινα λοιπόν θα συστήσει στη Μαρίνα καὶ στην Αργυρώ τον Σταύρο. Εκείνος γοητεύεται από την πρώτη στιγμή που αντικρίζει την κοπέλα. Διακριτικά και µε ευγένεια προσπαθεί να την προσεγγίσει, με. στόχο να κερδίσει την καρδιά της. Παρότι εκείνη του εξηγεί πως το τελευταίο που επιθυμεί τη δεδομένη στιγμή είναι ένας νέος έρωτας, εκείνος είναι αποφασισμένος να απαλύνει τις πληγές της.

Πράγματι μέρα µε τη µέρα οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται.

Σασμός: Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα!

Την Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, τα γυρίσματα επικεντρώθηκαν στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, με όλες τις ομορφιές του, τις πλατείες, τα μεταβυζαντινά κτίριά του και τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τους. Θα ακολουθήσουν κι αύριο γυρίσματα στην Πίνδο και τα Ζαγοροχώρια.

@georgiasyka

#sasmos #sasmosalphatv

♬ Sasmos – Atmospheric Version – Yiannis Kotsiras & Nicos Terzis

 

@georgiasyka

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

@mariagiannakh3

#foryou #fyp #fy #ioannina #sasmosalphatv

♬ Sasmos – Yiannis Kotsiras & Nicos Terzis