Όλα μπορούν να συμβούν στη σειρά του Alpha, Σασμός! Οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές και τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά του Alpha θα σταματήσει να προβάλλεται στις 20 Απριλίου λόγω του Πάσχα.

Ωστόσο τι γίνεται με τις εξελίξεις; Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, Δημήτρης Γεωργαλάς, ο Κώστας του Σασμού, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας επιστρέφει στο χωριό και διεκδικεί πάλι την Άσπα!

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό, 7 Μέρες TV0 Κώστας θα επιστρέψει και στο χωριό, αλλά και στη ζωή της Άσπας. Θα βγει από τη φυλακή και θα τη διεκδικήσει ξανά, παρά την αίτηση διαζυγίου. Με το που θα γίνει η δίκη του Αστέρη και θα μεταφερθούμε ενάμιση χρόνο μετά σεναριακά, τότε θα ανοίξει ξανά και αυτή η ιστορία.

Ο Κώστας έχει μετανιώσει γιατί την αγαπάει και δεν είναι κακός άνθρωπος. Ο Κώστας είναι οξύθυμος, απαίδευτος, θύμα της οικονομικής κρίσης, άλλη ζωή τής έταξε της Άσπας και άλλη της χάρισε και στο τέλος μπλέχτηκε με τους αρχαιοκάπηλους. Για να μπορέσει να δουλέψει μαζί τους, έγινε πιο σκληρός, άρα και επικίνδυνος, μη προβλέψιμος.

Σασμός: Θα ξαναγίνει επιθετικός ο Κώστας;

«Ήταν λάθος τόσο η επιλογή του να εμπλακεί στο κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων όσο και το ότι σήκωσε χέρι στη γυναίκα του – παραβατικές συμπεριφορές και οι δύο. “Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και ελπίζω να έχει μετανιώσει και για τα δύο στη φυλακή. Για μένα, ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος με συσσωρευμένο θυμό και οργή. Δεν έχει μεγαλώσει σωστά από την οικογένειά του ή δεν του έμαθαν καλά τα πράγματα για τη ζωή. Είναι και αυτός θύμα μιας πατριαρχικής κοινωνίας, που λέει όπ ο άντρας πρέπει να έχει το πάνω χέρι. Αν έβαζε κάτω τη λογική, οι πράξεις του θα ήταν σωστές και μετρημένες. Αλλά δεν είναι» δηλώνει ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

«Η απιστία της Άσπας τον έκανε και πιο ζηλιάρη. Αλλά ένας άνθρωπος είναι ζηλιάρης όταν είναι ανασφαλής. Νιώθει μέτριος, βλέπει παντού απειλές και εραστές. Μετά το δεύτερο ξυλοδαρμό, έχει χάσει το παιχνίδι μαζί της. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει αυτή η καλοσυνάτη κοπέλα να τον εμπιστευθεί ξανά.
0 Κώστας ζήλεψε μεμιάς τον Άγγελο, γιστί διέκρινε μια οικειότητα ανάμεσα σε αυτόν και την Άσπα, αλλά δεν γνώριζε όπ είναι ξαδέρφια. Για τον Μύρωνα, δεν έχει προλάβει να μάθει. Πάντως, αν δει κάποιον να αγγίζει την Άσπα, γίνεται αυτόματα άγριος και επιθετικός. Προσωπικά, προσπαθώ να παίξω τον Κώστα ως έναν άνθρωπο με εσωτερικές συγκρούσεις και όχι να τον κάνω αντιπαθητικό από επιλογή, γιατί νιώθω το βάσανό του»

Το trailer της σειράς την Δευτέρα 11 Απριλίου