Αποκαλυπτικός ήταν ο Μάνος Πετούσης, ο τηλεοπτικός «Δημήτρης» στη σειρά «Σασμός» του ALPHA, αλλά και αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου, σχετικά με τον ρόλο του.

Μιλώντας στο περιοδικό «TV σήριαλ» είπε μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε για το αν ο «Δημήτρης» επιστρέψει στην Κρήτη: «Φυσικά και θα επιστρέψει και θα προσπαθήσει να χτίσει γύρω τους γέφυρες επανασύνδεσης. Θέλει να είναι κοντά στην Αιμιλία, ακόμη και φιλικά. Δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια πάντως. Ο ήρωάς μου έχει έναν άσο στο μανίκι, δεν θα πέσει αμαχητί».

Σασμός: Αυτό θέλει ο Δημήτρης απο την Αιμιλία

Σε άλλη σημείο της συνέντευξης ο κ. Πετούσης ερωτάται για τις φήμες που θέλουν τον Δημήτρη να είναι ο εγκέφαλος πίσω από τις δουλειές του Ευθύμη Φαρμάκη για να απαντήσει: «Έχω ακούσει κι εγώ διάφορα. Εδώ που τα λέμε θα μπορούσε να είναι. Ο Δημήτρης είναι ένα σημαίνον πρόσωπο, υπεράνω κάθε υποψίας Ενδιαφέρον θα είχε».

Επίσης ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και στο αν θα μπορούσε ο Παύλος να έχει σκηνοθετήσει τον θάνατο του μικρού αφού υπήρχε μια βεντέτα σε εξέλιξη: Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να προκύψει θέμα ανάμεσα στο ζευγάρι. Με ποιο δικαίωμα έκρυψε από τη μητέρα κάτι τέτοιο και ακόμη καλύτερα με ποια λογική πήρε αυτή την πρωτοβουλία; Της στέρησε το παιδί της, όμως πάντα μιλάμε για μυθοπλασία. Δεν ξέρουμε τι θα φέρει στο τέλος το μέλλον και μην ξεχνάμε πως πάντα στο τέλος ο τηλεθεατής δικαιολογεί τους ήρωες.

Οσο για τον τρόπο που πιστεύει οτι θα δικαιωνόταν ο χαρακτήρας που υποδύεται, δηλαδή ο Δημήτρης, σχολίασε: «Με έναν καινούριο έρωτα. Κρίμα είναι, στη συνείδησή του κόσμου οι αδικημένοι ήρωες να μένουν μόνοι τους».

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Εκεί κρατάνε όμηρο τον Αστέρη – Έτσι τον σώζει η Αργυρώ

Survivor All Star: Τα ωραία τώρα αρχίζουν για Καρολίνα – Μπο – Τι θα κάνουν μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα;

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Δημοσθένη – Δήμητρα – Την θέλει νεκρή