Ενώθηκαν με πολιτικό γάμο στη σειρά του ALPHA, Σασμός, με σκοπό να υιοθετήσουν το μωρό που βρέθηκε έξω από την πόρτα του παπά, όμως σύντομα, Θοδώρα και Γιώργος συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο έρωτάς τους είναι δυνατός και αυτό θα φανεί όταν η Θοδώρα λάβει τηλέφωνο από την Πρόνοια όπου και θα την ενημερώσουν πως υπάρχει πρόβλημα στη διαδικασία της υιοθεσίας.

Θα το πει στον Γιώργο κι εκείνος με τη σειρά του θα μιλήσει με τους ανθρώπους της αρμόδιας υπηρεσίας για να μάθει τι έχει συμβεί. Όταν εξηγήσει λίγο αργότερα στη Θοδώρα πως οι πραγματικοί γονείς του μωρού εμφανίστηκαν και το θέλουν πίσω, εκείνη θα ταραχθεί. Η ίδια θα πει ότι θα τρελαθεί αν χάσει και αυτό το μωρό, θα πει και συνεχίζοντας θα τονίσει: «Αν το πέταξαν μία φορά, Θα το κάνουν ξανά. Δεν είναι ασφαλές το μωράκι με αυτούς τούς ανθρώπους», θα ισχυριστεί στον άντρα που αγαπάει.
Και ενώ η Θοδώρα αποφασίζει να κινηθεί νομικά και με τη βοήθεια της Στέλλας να αποδείξουν στο δικαστήριο πως οι βιολογικοί γονείς του μωρού δεν είναι σε θέση να το φροντίσουν, η κοπέλα αρχίζει να αισθάνεται δυσφορία, όμως αρχικά δεν θα δώσει σημασία.

Λίγο αργότερα και ενώ θα τρώνε με τον Γιώργο, θα τρέξει στην τουαλέτα αφού θα της έρχεται αναγούλα. Ο Γιώργος θα την ακολουθήσει και θα τη ρωτήσει αγχωμένος κι εκείνη μουδιασμένη θα του πει: «Όχι, δεν είναι το φαγητό. Ούτε κρύωσα. Γιώργο μου, νομίζω ότι είμαι έγκυος». Εκείνος θα τρελαθεί από τη χαρά του, θα την αγκαλιάσει και θα ευχαριστήσει την καλή του μοίρα που θα του έχει δώσει μία ακόμη ευκαιρία να γίνει πατέρας. Αφού σιγουρευτούν για το θετικό αποτέλεσμα, στη συνέχεια θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα, ενώ παράλληλα θα αρχίσουν τις προετοιμασίες για τον θρησκευτικό του γάμο με κουμπάρο τον Αντώνη.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 15/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα γενέθλια του ήρωα της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ που είχε γίνει γκολ

Ανατροπή με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!