Το κακομαθημένο κορίτσι που είχαμε γνωρίσει στην αρχή του πρώτου κύκλου της σειράς Σασμός έχει δώσει πλέον την θέση της σε μια ώριμη γυναίκα που αναζητά τον πραγματικό έρωτα στη ζωή της. Η Θοδώρα Αγγελάκη πόνεσε πολύ στα πρώτα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς για τη σχέση της με τον Πετρή Βρουλάκη και τον άδικο χαμό του, όμως έκτοτε και μετά την απώλεια του αγέννητου παιδιού της.

Θέλησε να βάλει τη ζωή της σε μια σωστή σειρά. Γύρισε στο πατρικό της σπίτι, συνέχισε να δουλεύει και η μοίρα ξεπλήρωσε την προσπάθειά της φέρνοντας στο κατώφλι της τον Λευτέρη. Μπορεί η γνωριμία τους να μη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όμως το μέλλον έδειξε τελικά πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παρόλο που εκείνος της είχε κρύψει σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του, όπως ότι είναι μυστικός αστυνομικός και έχει φτάσει στην Κρήτη για μια μυστική αποστολή, η Θοδώρα κατάλαβε πως δεν μπορεί πλέον να τον βγάλει εύκολα από τη ζωή της. Ηρθε όμως η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους…

 

Στα τελευταία επεισόδια του «Σασμού», η ηρωίδα είναι με ένα πιάτο στο χέρι. Η όρεξή της έχει ανοίξει, θέλει συνέχεια να τσιμπολογάει αλλά όπως βλέπουμε ούτε που πηγαίνει το μυαλό της σε μια πιθανή εγκυμοσύνη. Οταν όμως λίγο αργότερα συνειδητοποιήσει πως έχει καθυστέρηση, τότε θα καταλάβει ότι είναι έγκυος!

Θα το πει αρχικά στον αδελφό της και εκείνος μόνο να την αγκαλιάσει θα μπορεί. Λέει ότι ο Λευτέρης δεν το ξέρει ακόμα και φοβάται λίγο μετά την ατυχία που είχε στην πρώτη εγκυμοσύνη.

Ο Λευτέρης θα το μάθει σε δεύτερο χρόνο, όμως η χαρά του θα είναι τεράστια. Το γεγονός αυτό θα αλλάξει το κλίμα όχι μόνο στην οικογένεια Αγγελάκη αλλά και σε ολόκληρη την Ανω Ποριά αφού ευχάριστα νέα δεν μαθαίνουν πολύ συχνά. Και καθώς η οικογένεια της Θοδώρας Θέλει να κρατά τους τύπους και τις παραδόσεις, σύντομα θα την πιέσουν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ομως η έγνοια τους αυτή δεν θα απέχει και πολύ από την επιθυμία του ζευγαριού που δεν θα βλέπει την ώρα να γίνει ένα, παρουσία παπά και κουμπάρου.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA