Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν πριν η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός επιστρέψει!  Στις 16 Ιανουαρίου αναμένεται να δούμε τη συνέχεια μετά τη συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη στην εκκλησία που έστησε η γιαγιά Ειρήνη με τη βοήθεια του παπά Μιχάλη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Αργυρώ μαθαίνει πλέον ότι ο Αστέρης είναι ο δότης του νεφρού που της έσωσε τη ζωή!

Δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο άντρας που αγάπησε είναι ταυτόχρονα και ο άντρας που του χρωστά την ίδια την τη ζωή.
Στα επόμενα επεισόδια θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από το γεγονός ότι 0 Αστέρης της έδωσε το νεφρό του για εκείνη.

Ήδη ο Μαθιός της τόνισε ότι δεν έχει ιδέα πόσα χρωστά στον αδελφό του, όμως η ίδια όχι μόνο δεν κατάλαβε τι εννοούσε, αλλά ρώτησε τη μητέρα της γι’ αυτό. Η Μαρίνα απέφυγε να της πει την αλήθεια, όμως σύντομα κανείς δεν θα είναι σε θέση να κρατάει μέσα του αυτό το μυστικό.

Μάλιστα όλα θα ξεκινήσουν όταν για μια ακόμα φορά η Αργυρώ μιλήσει με τη Βασιλική και η δεύτερη της δηλώσει πως θα πρέπει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον αδελφό του άντρα της. Μάλιστα, η Βασιλική φτάνει στο σημείο να της πει ότι του χρωστά τη ζωή της!

Και ήρθε σαν… κερασάκι και το τρέιλερ έκανε τους φανατικούς της σειράς να παραληρούν.

Σασμός: Επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου

Εκεί πια δείχνει ξεκάθαρα τα δύο «λαβωμένα» κορμιά των πρωταγωνιστών που έρχονται κοντά έχοντας σε πρώτο πλάνο τις ουλές από τις επεμβάσεις που υποβλήθηκαν!

Όπως είναι φυσικό το twitter έστησε πανηγύρι με το πλάνο!

Δείτε χαρακτηριστικά tweets

 

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ο Άρης θυμώνει με την Ελπίδα!

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με τις μέρες προβολής!