Ο Μαθιός αν και θέλει ο αδελφός του να είναι ευτυχισμένος με το παιδί και τη γυναίκα του στη σειρά Σασμός, αντιλαμβάνεται ότι προκύπτει ένα τεράστιο ζήτημα, καθώς ο μικρός λέγεται Πετρής Πανταζής! Και ενώ η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο για τις βιντεοκλήσεις που του επιτρέπουν να βλέπει το παιδί, στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται σκηνικό πολέμου. Η Καλλιόπη θέλει ο Πετρής να μετονομαστεί σε Σταματάκης και μάλιστα… Βασίλης, όπως δηλαδή λεγόταν ο παππούς του! Οι Βρουλάκηδες δέχονται να αλλάξει το επίθετο όχι όμως και το μικρό όνομα του παιδιού, και ξεσπά κακος χαμός…

Λίγο αργότερα η καπετάνισσα βάζει ως όρο την αλλαγή του ονόματος του Πετρή προκειμένου να συναινέσει στον γάμο τους, κάτι που προβληματίζει τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Καθώς ο ουρανός πάνω από τον Μαθιό και τη Βασιλική δείχνει να ξαστερώνει, ο Νικηφόρος επιστρέφει από το Ηράκλειο με νέα που θα τους ξεβολέψουν! Την ίδια στιγμή, η Τζένη αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Μάνος κρύβει περισσότερα από όσα λέει και ο Λευτέρης πιάνει την άκρη του νήματος που θα γκρεμίσει τον Μαθιό.

Στο μεταξύ, ο Ευθύμης συνεχίζει να βγάζει από τη μέση τους μάρτυρες έναν έναν, ώστε να μπορέσει να διώξει τις υποψίες από πάνω του. Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική και τον Μαθιό κάτι που θα τους τη αφήσει με το στόμα ανοιχτό και πώς θα ενισχύσει την ένταση στο σπίτι. Τους λέει ότι θα περάσει όλη την εξεταστική περίοδο μαζί τους, ώστε να μπορεί να διαβάζει την ησυχία του. Η Βασιλική και ο Μαθιός θα πρέπει και πάλι να υποκριθούν ότι είναι ζευγάρι, αυτή τη φορά όμως αποφασίζουν να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, για να μην προκαλέσουν τις υποψίες του Νικηφόρου .

 

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτά φόρεσαν για τις εκλογές Σία Κοσιώνη, Ράνια Τζίμα και Σταματίνα Τσιμτσιλή

Sebastien Ogier: Μάχη μες στην κόλαση ήταν η νίκη μου στην Κένυα

Σκάνδαλο στο Survivor – Πάει τελικό η τελευταία στην ψηφοφορία!