Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα δούμε τον Λευτέρη να κάνει πρόταση στη Θοδώρα να μείνουν μαζί και εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει στο σπίτι του. Ο Παντελής όμως δεν δέχεται καθόλου ευχάριστα αυτή την εξέλιξη. Αργότερα  η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης για τα κτήματα του Άγγελου και την πρόταση για Σασμό, και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή. Πρέπει να τη δεχτούν εάν θέλουν να μπει ένα τέλος στην παράνοια που συνεχίζει να επικρατεί στο χωριό τους.

Ο Παντελής, στη σειρά του ALPHA μοιάζει να είναι καταρρακωμένος από τη φυγή της κόρης του από το σπίτι και επισκέπτεται τον Παύλο, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλον και έρχονται πιο κοντά. Η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική να έχει τον νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλεί την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα .

Ο Μαθιός αρχίζει να συγκρούεται ανοιχτά με τον Νικηφόρο για το θέμα της συμμετοχής εκείνου και του Μανώλη στον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη, που τους υπόσχεται να πάει τη δουλειά τους ένα βήμα παραπέρα. Η αψιμαχία των δύο αντρών φτάνει, στα άκρα, αλλά τελικά, χάρη στις επεμβάσεις της Βασιλικής και την υποχώρηση του Μαθιού, το θέμα έχει αίσιο τέλος.’Ετσι, ανοίγει ο δρόμος για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα τον Νικηφόρου και του Μανώλη. Ο Μαθιός όμως, που δεν εμπιστεύεται τον Ευθύμη, κρατά μικρό καλάθι και παρακολουθεί τον Φαρμάκη πολύ στενά…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός!

Δεν τα κατάφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς – Δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και άλλοι δύο βασικοί!

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν σε γκρεμό-Αυτός τους έκοψε τα φρένα