Η γριά Σταματάκαινα εμφανίζεται στον ύπνο της Καλλιόπης στη σειρά Σασμός και της λέει πως θα προκύψει και άλλος θάνατος στην οικογένειά τους από το σμίξιμο του Αστέρη με την Αργυρώ και ενώ εκείνη θα προσπαθήσει να την πείσει για το αντίθετο, η πεθερά της έστω και μέσα από το όνειρό της, θα καταραστεί αυτή τη σχέση.

Η γριά λέει να είναι καταραμένοι όλοι και ότι δε θα σταματήσει ποτέ μέσα από το μνήμα της να ρίχνει κεραυνούς και όπως χύθηκε αίμα από το δικό της παιδί, έτσι να χυθεί και της Καλλιόπης!

Η «καπετάνισσα» θα ξυπνήσει με πολύ άσχημη διάθεση, κάτι που θα αντιληφθεί όλη η οικογένεια και κυρίως η Αργυρώ, που το ίδιο πρωινό θα μετακομίσει στο σπίτι της. Για την ακρίβεια, όταν θα πάει να της πει ότι πρέπει να φύγει με τον Πετρή για τον παιδικό σταθμό η Καλλιόπη θα αντιδράσει ρωτώντας γιατί να πάει εκεί; Η Αργυρώ θα της πει τελικά πως δεν έχει αντίρρηση το παιδί να μείνει μαζί της! Η Αργυρώ δεν θα διστάσει να εκφράσει την ανησυχία της για τον απότομο τρόπο της Καλλιόπης στη Μαρίνα, η οποία και θα της πει ότι θα πάει και εκείνη να τους κάνει επίσκεψη! Και στον Αστέρη όμως θα μιλήσει για τον ίδιο λόγο και μάλιστα ο Μαθιός θα προθυμοποιηθεί να πάει σπίτι για να δει τι συμβαίνει με τη μητέρα του. Λίγη ώρα αργότερα και πριν προλάβει η Καλλιόπη να μιλήσει με τους γιους της, θα πάρει το παιδί με σκοπό να πάνε στο βουνό για βόλτα και για να μαζέψουν λουλούδια. Το κινητό της θα κλείσει από μπαταρία και όποιος θα προσπαθήσει να την καλέσει θα καταλάβει πως… «η κλήση του προωθείται». Η αγωνία όλων θα φτάσει στον ζενίθ και κυρίως της Αργυρώς που καταλαβαίνει πως η συγκατοίκηση με τη μητέρα του Αστέρη δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς.

Η Μαρίνα πηγαίνει στο αρχοντικό της Καλλιόπης και δεν τη βρίσκει. Μαθιός και Αστέρης δεν σταματούν να την καλούν, ενώ η Αργυρώ δεν ξέρει τι να υποθέσει.

Ο Μαθιός καταφέρνει να τη βρει και εκείνη του λέει πως έχει πάει το παιδί βόλτα, όμως όταν οι ώρες περνούν και η Καλλιόπη δεν εμφανίζεται στην πόρτα του σπιτιού της, τον λούζει κρύος ιδρώτας. Αργά το βράδυ η πόρτα θα ανοίξει και θα γυρίσει η Καλλιόπη με το παιδί. Η Αργυρώ έξαλλη, τον παίρνει αγκαλιά και φεύγει. Ο Αστέρης πλησιάζει τη μητέρα του και την πιάνει από τα μούτρα με εκείνη να δικαιολογείται λέγοντας ότι έκλεισε από μπαταρία και πέρασαν φανταστικά. Έτσι, δεν κατάλαβε πώς πέρασε η ώρα!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυλαία για τη σειρά- Αυτό θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών

Viral: Το video που θέλει να ξεχάσει ο Έιμπραχαμ – Η επική τούμπα του Άγγλου

Αποκάλυψη-σοκ από τη Φαίη Σκορδά!