Ο Οδυσσέας δίνει ραντεβού στον Λευτέρη για να βρεθούν και να συζητήσουν στη σειρά Σασμός και εκείνος αμέσως ενημερώνει τον Φαρμάκη, που με τη σειρά του του λέει να προσέχει. Την ίδια στιγμή, μπαίνει στο γραφείο του η Στέλλα και του ανακοινώνει ότι αποφάσισε να δεχτεί να τον αναλάβει και πάλι σαν πελάτη, έστω κι αν μέσα της σιχαίνεται την ώρα και τη στιγμή που ξεστόμισε αυτές τις λέξεις.

Λίγο αργότερα ο Λευτέρης συναντά τον Οδυσσέα. Για ακόμα μία φορά εκείνος του προτείνει να διώξουν τον Φαρμάκη και να αναλάβουν από κοινού τις βρόμικες δουλειές του. Την ώρα που οι δύο άντρες κουβεντιάζουν, ο Οδυσσέας τραβά όπλο εναντίον του, όμως πριν προλάβει να κάνει κακό στον Λευτέρη, ακούγεται ένας πυροβολισμός και πέφτει νεκρός.

Ο Λευτέρης στρέφει το βλέμμα του και βλέπει τον Ευθύμη! Του έχει σώσει τη ζωή κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο! Ο Λευτέρης καταλαβαίνει πόσο βαθιά μπλεγμένος είναι σε όλη αυτή την υπόθεση. Τις επόμενες ημέρες ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη. Θα ταξιδέψει με το πλοίο από την Κρήτη στην Αθήνα με ένα εισιτήριο που γράφει το όνομα του Οδυσσέα. Πρέπει όλοι να νομίζουν πως εκείνος έφυγε από το νησί και να μη μάθει ποτέ κανείς ότι είναι νεκρός, ούτε πού βρίσκεται το πτώμα του…

Στο μεταξύ, ο Παντελής χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να καταστρέψει τα εγκαίνια της καντίνας του Τόλη, αφού θεωρεί ότι πλέον θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό. Η… σιγανοπαπαδιά Κατερίνα τού έχει φτιάξει ένα μενού που θα κερδίσει τους πελάτες και θα οδηγήσει το καφενείο του Παντελή σε μαρασμό.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

https://youtu.be/YqBYz-KOc-M

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή για τον Αλέκο-Βλέπει το βίντεο του Άγγελου και καταρρέει

Ο κόσμος έδιωξε τον Μίτσελ από τον Ολυμπιακό;

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία βάζει τέλος στην ευτυχία της-Κάνει έκτρωση στο παιδί του Μάρκου!