Σασμός: Πολλά μέτωπα έχει ανοιχτά ο Ευθύμης το τελευταίο διάστημα ενώ έχει γίνει ο εφιάλτης για όλους όσους εμπλέκονται μαζί του. Ωστόσο το «χτύπημα» εναντίον του θα έρθει εκεί που δεν το περιμένουμε και θα είναι καταστροφικό.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάρει στα χέρια της την υπόθεση του στυγνού εκβιασμού του Ευθύμη στο Μαθιό για τα χρωστούμενα του Στεφανή, αντιμετωπίζοντας η ίδια τον αδίστακτο άντρα.

Οι δυο τους συναντιούνται, αλλά ο Ευθύμης μοιάζει δυνατός αντίπαλος για να κάνει πίσω. Μάλιστα, το σκληρό του πρόσωπο θα δει και ο Πάνος, ο οποίος πέφτει νεκρός από τα χέρια του μιας και ο Φαρμάκης βλέποντας τις φωτογραφίες του συνεργάτη του από τη συνάντησή του με την Αμαλία πίστεψε πως αυτός είναι το «καρφί» της Αστυνομίας.

Από ‘κει και πέρα, Αντώνης και Μαρίνα αποφασίζουν να παντρευτούν. Όλοι όσοι τους αγαπούν βρίσκονται στο πλευρό τους, ενώ ο μεγαλύτερος εχθρός του Αντώνη, ο Ευθύμης, ετοιμάζεται ένα αδίστακτο σχέδιο.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Μαρίνα φτάνει χαρούμενη στην εκκλησία όπου την περιμένει ο Αντώνης συγκινημένος. Ωστόσο, όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός.

Ο Αντώνης αντιδρά ακαριαία και πέφτει πάνω στη Μαρίνα. Όλοι σαστίζουν όταν διαπιστώνουν πως ο ο αστυνομικός έχει χτυπηθεί και αιμορραγεί. Η Μαρίνα σπαράζει, ενώ οι πιο ψύχραιμοι καλούν ασθενοφόρο.

Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου θα δώσει τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η Μαρίνα βλέπει ξανά έναν άντρα που αγαπά να χαροπαλεύει και οι μέρες θλίψης του παρελθόντος γυρνούν ξανά στο μυαλό της.

Ο Ευθύμης, που κρύβεται πίσω από όλα, ήθελε να τιμωρήσει τον Αντώνη με τον ίδιο τρόπο και να σκοτώσει τη Μαρίνα την ημέρα του γάμου τους. Μόνο που ο αστυνομικός θυσιάζεται για εκείνη.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Ειδήσεις τώρα

Survivor All Star: Χαμός με τους 4 υποψήφιους – Ποιος θέλετε να παραμείνει;

Η γη της ελιάς: ΧΑΜΟΣ – Χαροπαλεύει ο Λυκούργος – Ο Αλέξης πάει να δολοφονήσει τη μάνα του

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Αλεξία φλερτάρει με τον Βίκο λίγο πριν τον γάμο της με τον Παναγιώτη