Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος, αφότου φυλακίζεται ο Χρήστος για το φόνο ενός μπράβου της νύχτας, θέλει να αποδείξει ότι ο ανιψιός του βρισκόταν σε άμυνα και να ξεσκεπάσει το κύκλωμα που πουλάει προστασία στα μαγαζιά.

Όμως η απόφασή του να αναμειχθεί σε αυτή την υπόθεση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του, καθώς αρχίζει να δέχεται απειλές. Όπως θα δούμε προσεχώς στη σειρά, ο δικηγόρος δεν πτοείται και δίνει στον εισαγγελέα ένα από τα ονόματα των μπράβων και εκείνος στη συνέχεια εκδίδει το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Μόνο που ο αδίστακτος άντρας προλαβαίνει να δώσει εντολή για εκδίκηση. Συγκεκριμένα, αναθέτει σ’ ένα συνεργάτη του, να πραγματοποιήσει μια από τις απειλές απέναντι στον Λυκούργο.

Λίγες ημέρες μετά, λοιπόν, γίνεται η σύλληψη του άντρα και οι συνεργάτες του προχωρούν σε μια μαφιόζικη επίθεση εναντίον του Λυκούργου. Ένας από αυτούς, πηγαίνει στο σπίτι του δικηγόρου και κοιτώντας τον στα μάτια τον πυροβολεί εν ψυχρώ.

Ο Λυκούργος δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο κακοποιός εξαφανίζεται.

Την ίδια ώρα, Μυρτάλη και Αλέξης αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τα μελανά σημεία του δεσμού τους και να κάνουν μια καινούργια αρχή. Μόνο που η μητέρα του Αλέξη, Μαργαρίτα, δεν συμμερίζεται τη χαρά του, καθώς αντιλαμβάνεται πως όταν είναι μαζί της χάνει κάθε έλεγχο, ενώ και η κοπέλα έχει μια πιο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Έτσι, πηγαίνει να βρει τη Μυρτάλη για μια ξεκάθαρη συζήτηση, η οποία φυσικά εκνευρίζει την κοπέλα. Μάλιστα, εκείνη ενημερώνει σχετικά τον Αλέξη βάζοντάς του ένα τελεσίγραφο: Ή «μαζεύει» τη μητέρα του ή τη χάνει οριστικά.

Εκείνος, όντας εξαγριωμένος, πηγαίνει στο σπίτι της Μαργαρίτας και της επιτίθεται άγρια. Συγκεκριμένα, επιχειρεί να τη σκοτώσει, ενώ εκείνη, σοκαρισμένη, παλεύει να ξεφύγει από τα χέρια του.

Με όσες δυνάμεις έχει, τον σπρώχνει και τρέχει γρήγορα στο δωμάτιό της και κλειδώνει την πόρτα. Ο γιος της την προειδοποιεί ότι έτσι και πλησιάσει ξανά τη Μυρτάλη και αποπειραθεί να τους χωρίσει θα τη σκοτώσει!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια γη: ΧΑΜΟΣ – Ο Γιάννης είναι γιος του Μάνου – Η Όλγα παίρνει όπλο να σκοτώσει τον Χρήστο

Survivor Twitter 1/2: Τα τηλέφωνα και οι αποβολές Ασημίνας – Δαλάκα προκάλεσαν τσουνάμι!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή ο Χρήστος – Χαροπαλεύει η Μαρίνα – Καταρρέει η Μαργαρίτα