Ένα μωρό θα κάνει την εμφάνισή του στην Άνω Ποριά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, και πιο συγκεκριμένα θα το βρει ο παπα-Μιχάλης έξω από την πόρτα του. Όπως θα δούμε, αρχικά η σκέψη της Κατερίνας, της γυναίκας του, θα είναι να το κρατήσει η ίδια καθώς ο Θεός δεν έστειλε ποτέ το δικό τους, όταν όμως οι ήρωες της Ανω Ποριάς μπουν στην διαδικασία να το σκεφτούν πιο καθαρά και με ψυχραιμία, θα συνειδητοποιήσουν πως μόνο ένας άνθρωπος στο χωριό είναι σε θέση να το υιοθετήσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιόπη θα σκεφτεί πως το αγοράκι αυτό πρέπει να μεγαλώσει δίπλα σε έναν νέο άνθρωπο που θέλει να δώσει την αγάπη του σε ένα μωρό και μοιραία θα της έρθει στο νου η Θοδώρα καθώς δύο φορές στο παρελθόν προσπάθησε να γίνει μητέρα, αλλά δεν τα κατάφερε. Τόσο ο Αντώνης Φραγκιαδάκης όσο και ο παπάς θα βρουν την ιδέα της περίφημη, όμως θα καταλήξουν πως όσο έτοιμη κι αν είναι η Θοδώρα να γίνει μητέρα, οι Αρχές δεν θα της το εμπιστευτούν αφού δεν είναι παντρεμένη. Ετσι θα αρχίσουν όλοι να σκέφτονται ποιος θα ήταν ο ιδανικός σύντροφος για την κοπέλα.

Ο Τόλης θα βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας Αγγελάκη και χωρίς να χάσει καιρό θα ζητήσει το χέρι της Θοδώρας από την Άννα και τον Παντελή, που θα αγριέψει με την πρότασή του. Ο Τόλης λυπάται με αυτή την έκβαση και θα φύγει από το σπίτι του με κατεβασμένα μούτρα. Η Θοδώρα παρά την αντίδραση του πατέρα της, θα του υποσχεθεί πως θα το σκεφτεί και μάλιστα θα ζητήσει λίγο αργότερα και τη συμβουλή του παπα-Μιχάλη. Εκείνος με τη σειρά του θα της πει να απευθυνθεί στον Γιώργο που την αγαπάει ακόμα αλλά η κοπέλα που έχει πονέσει πολύ στο παρελθόν, δεν θα θέλει να φέρει τον πρώην της σε δύσκολη θέση. Ετσι, πηγαίνει και βρίσκει τον Τόλη και μάλιστα στην αρχή προσπαθεί να του δικαιολογήσει τον Παντελή. Εκείνη θα του πει πως τον συνάντησε για να μιλήσουν για κάτι πιο σημαντικό. Τότε θα τη ρωτήσει τι είναι πιο σημαντικό από την αξιοπρέπειά του και η Θοδώρα θα του πει… ο γάμος τους!

Ο Γιώργος που θα μάθει λίγο αργότερα τι σκοπεύει να κάνει η Θοδώρα, θα προσπαθήσει να τη σταματήσει.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Νόνη Δούνια από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού-Όλο το παρασκήνιο-Ποιος ο ρόλος του Χάρη Λεμπιδάκη;

Superbike Ducati 2024: Παρουσιάστηκε το Panigale V4 R της Barni Racing

Η Γη της Ελιάς: Τέλος από το MEGA-Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο