Λίγος καιρός έμεινε πριν ο Σασμός ρίξει οριστικά αυλαία μετά από τρία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση στα οποία σάρωσε τα πάντα.

Η σειρά του ALPHA συνεχίζεται με μεγάλες ανατροπές και αποκαλύψεις λίγο πριν το φινάλε. Την ίδια ώρα όμως, σιγά σιγά διαγράφεται και η οριστική κατάληξη των ηρώων που αγαπήσαμε.

Ένας από τους ήρωες που αγαπήθηκαν ήταν και ο Μύρος ο οποίος παρότι είναι ένας δευτερεύον ρόλος από την αρχή ξεχώρισε. Ο Δημήτρης Μάμιος που τον υποδύεται μίλησε στο TV-24 για τον ρόλο του και το πως θα ολοκληρωθεί η ιστορία του.

Στο τέλος όλοι δείχνουν να βολεύονται. Ακόμη και ο Βαγγέλης με τη Ντίνα. Ωστόσο ο Μύρος μάλλον θα είναι ο χαρακτήρας που δε θα έχει κάποιο ξεχωριστό καλό τέλος κρατώντας ρεαλιστικά τα δεδομένα. Από την άλλη η έκπληξη ίσως έρθει με την επανεμφάνιση της Άσπας παρότι η παρουσία της θα του έφερνε στεναχώρια. Εκτός κι αν άλλαζαν οι συνθήκες στη σχέση τους.

Ο ηθοποιός σημειώνει μάλιστα ότι η λύτρωση αυτού του χαρακτήρα μπορεί να έρθει είτε με το να είναι με κάποιον μαζί είτε μέσω μιας επιτυχίας στη δουλειά του.

Σασμός: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Αυτοί οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν την επόμενη σεζόν

Eurovision: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγει η Μαρίνα Σάττι στον τελικό

Το ναυάγιο: Ο Μάκης βάζει τέλος στη Λίνα