Ο Μάκης και η Λίνα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των τηλεθεατών από το Ναυάγιο του Mega. Οι εξελίξεις θα είναι άσχημες όμως στη συνέχεια μεταξύ τους.

Η Μαρία, προκειμένου να διαλύσει τη σχέση του αγαπημένου ζευγαριού, θα περιγράψει τα πάντα στον Μάκη γύρω από το προξενιό της Λίνας με τον Όθωνα. Ο Μάκης δεν την πιστεύει αρχικά και θεωρεί ότι απλά είναι ο τρόπος της να τον απομακρύνει από τη Λίνα.

Μία μέρα, όμως, θα δει τον Όθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και καταλαβαίνει πως η μητέρα του είχε δίκιο. Ο Μάκης θα της ζητήσεις το λόγο και η Λίνα αναγκάζεται να του εξηγήσει όλο το σκηνικό γύρω από το προξενιό της. Ο Μάκης όμως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς αυτήν. Όλα δείχνουν πως αυτή η νέα σύγκρουση θα είναι ένα γερό χτύπημα για τη σχέση τους.

Την ίδια ώρα, μια είδηση στο ραδιόφωνο για παράνομο εμπόριο βρεφών σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις. Παράλληλα, η Βάσω παίρνει στα χέρια της στοιχεία για το χρέος των γονιών του Άγγελου και συνειδητοποιεί τι άνθρωπος είναι τελικά ο πατέρας της. Θα μάθει μάλιστα όλη τη σκοτεινή αλήθεια για το ρόλο του στο θάνατο των γονιών του Άγγελου και αηδιασμένη θα φύγει μακριά του.

Το Ναυάγιο: Δείτε το trailer της Δευτέρας

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 11-5 spoiler: Πόσες ασυλίες θα πάρει η ομάδα του Φάνη Μπολέτση;

Ολυμπιακός: Το σήκωσε ο Τόμας Γουόκαπ – Κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στη Euroleague!

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι ανατροπές γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις- Το μυστικό ξεθάφτηκε