Όλοι υποκλίνονται στην  υποκριτική του ικανότητα όχι μόνο στη σειρά Σασμός, αλλά και σε ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα! Όμως ο εξαιρετικός Στέλιος Μάινας έχει ήδη δηλώσει στους ιθύνοντες της παραγωγής πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Εκείνοι του προσέφεραν γη και ύδωρ για να αλλάξει γνώμη και τελικά τα βρήκαν κάπου στη μέση. Θα είναι και στην τρίτη σεζόν αλλά μόνο για 30-35 επεισόδια.

Δηλαδή για έναν μήνα θα βλέπουμε τον αγαπημένο μας Παύλο Βρουλάκη στον τρίτο και τελευταίο κύκλο. Μην ελπίζετε όμως σε επανασύνδεσή του με την πρώην σύζυγό του. Σύντομα θα δούμε πως το γυαλί μεταξύ Αιμιλίας και Παύλου θα ραγίσει. Αυτό που συζητιέται έντονα είναι η ύπαρξη μιας νέας γυναίκας στη ζωή του, που μπορεί να είναι από τις πρωταγωνίστριες που ήδη βλέπουμε.

Από την άλλη, η μετάλλαξη της καπετάνισσας σε μια θετική ηρωίδα (σε σχέση με τον πρώτο κύκλο) άρεσε στο κοινό αλλά και στην παραγωγή, άρα δεν υπήρχε λόγος να μην έχει λόγο παρουσίας και στην τρίτη σεζόν η Μαρία Τζομπανάκη. Εκείνη φυσικά και είπε το ναι αλλά έχει ήδη θέσει τους δικούς της όρους. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητήσει μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου να είναι (κομμένο και) γραμμένο πάνω της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως η Καλλιόπη θα ερωτευτεί ή ότι θα δούμε το παρελθόν της στην τελευταία σεζόν της σειράς. Μάλιστα, ανάμεσα στους έρωτες που της «χρεώνουν» είναι ένας και με τον Παύλο Βρουλάκη που θα έχει και όλα το εχέγγυα για να καταλήξει σε γάμο.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει -Αυτό είναι το τέλος του;

Μίμης Παπαϊωάννου: Αντίο σε έναν θρύλο

Μάρκος Σεφερλής: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στον ΣΚΑΪ