Ο Αστέρης εξακολουθεί να είναι εξοργισμένος με την Αργυρώ στη σειρά Σασμός που του έκρυψε πως ο Πετράκης είναι γιος του. Ωστόσο, όταν οι δυο τους συναντιούνται, δεν μπορούν να αντισταθούν στον έρωτά τους και δίνουν ένα τρυφερό φιλί. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος και ο Μαθιός συνεχίζουν να συναντούν τον Πετρή και να περνούν κάποιες ώρες μαζί του.

Ωστόσο, η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό την ώρα που βρίσκεται στο σπίτι του το παιδί. Η γυναίκα ξαφνιάζεται και ζητάει εξηγήσεις με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη αναστάτωση. Όταν η Μαρίνα μαθαίνει τι συνέβη, αποφασίζει να αφήσει πίσω της το μίσος που τρέφει για τον Αστέρη και κάνει μία κίνηση για να βοηθήσει τον ίδιο και την Αργυρώ.

Συγκεκριμένα, προτείνει να βλέπει ο νεαρός το παιδί στο δικό της σπίτι. Η κοπέλα συγκινείται από τη βοήθεια που τους προσφέρει η μητέρα της, καθώς ξέρει πόσο δύσκολο είναι για εκείνη να ξεπεράσει το γεγονός πως ο αγαπημένος της σκότωσε τον αδελφό της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάκης, στην προσπάθειά του να εκτελέσει ένα σχέδιο του Φαρμάκη, πυροβολεί τον Μύρο. Ο αστυνομικός σωριάζεται στο έδαφος αιμόφυρτος και σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Από το πλευρό του δεν φεύγει στιγμή η Άσπα, η οποία αγωνιά για την υγεία του, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν οτη ζωή!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το «καυτό» πλάνο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου! (pic)

Ήταν εκπληκτικός στη Λεωφόρο! Τι θα κάνει η ΑΕΚ με 9άρι το καλοκαίρι!

Τέλος η Φαίη Σκορδά…