Ερωτεύτηκαν χωρίς να τους βλέπει κανείς σε μια ξένη χώρα στη σειρά Σασμός, αλλά ο έρωτας τους δεν έτυχε αποδοχής όταν επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Ο Αστέρης Σταματάκης και η Αργυρώ Βρουλάκη, χωρίς να ξέρουν πως οι οικογένειές τους είναι ορκισμένοι εχθροί, ορκίστηκαν αιώνια αγάπη και πίστη, όμως οι δικοί τους ήταν αντίθετοι σε αυτή τους την απόφαση. Για την ακρίβεια, από την ώρα που έμαθαν πως είναι μαζί, έκαναν τα πάντα για να τους απομακρύνουν.

Μεσολάβησαν αρκετοί θάνατοι, η γέννηση ενός παιδιού, η επιστροφή του θείου Παύλου που έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, ένα κρίσιμο χειρουργείο, τσακωμοί και δάκρυα και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Όμως ναι αν το θέλουν, αυτοί οι δύο δεν είναι δύσκολο να ζήσουν σαν ενα  φυσιολογικό ζευγάρι. Γι’ αυτό και ο Αστέρης στα επόμενα επεισοδια της δημοφιλούς σειράς, θα προτείνει στη γυναίκα της ζωής του να φύγουν μακριά και να ζήσουν σαν μια φυσιολογική οικογένεια.

 

Ο Μαθιός, που έχει αναγνωρίσει το γεγονός ότι δεν μπορούν αυτοί οι δύο να ζουν χώρια είναι στο πλευρό τους. Καλλιόπη και Μαρίνα κάνουν τα πάντα για να τους χωρίσουν, ενώ και ο Παύλος θα φτάσει στο σημείο να απειλήσει την ανιψιά του πως αν δεν πάρει το παιδί της να φύγει από την Κρήτη, θα πει στον Αστέρη πως ο Πετρής είναι δικό του παιδί, γνωρίζοντας πλέον καλά πως αυτή η αποκάλυψη θα πυροδοτήσει τη σχέση του ζευγαριού με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Και κάπως έτσι, η Αργυρώ θα αρχίσει να σκέφτεται πιο σοβαρά την πρόταση του αγαπημένου της, να χαθούν από την Ανω Ποριά και αυτό θα συμβεί στο τέλος της φετινής σεζόν, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό και με τον Αστέρη να «πετάει» από τη χαρά του. Η μόνη που θα χαιρετίσουν θα είναι η Μαρίνα, η οποία παρά την πίκρα της, θα δώσει την ευχή της στο ζευγάρι.

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά