Αιματοβαμμένος αναμένεται και ο τρίτος κύκλος της σειράς του ALPHA, Σασμός. Φονικά, μυστικά και ψέματα κυριαρχούν στον καμβά των εξελίξεων.

Η σφαγή του Φαρμάκη από το μαχαίρι του Παύλου αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στην Άνω Ποριά. Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης θα εξαπολύσει κυνηγητό, προκειμένου να συλληφθεί. Ο Παύλος όμως, χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα, θα προσπαθήσει να δραπετεύσει στην Κύπρο. Άλλωστε, ο εξαιρετικός ηθοποιός Στέλιος Μάινας, που τον υποδύεται, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του και θα τον δούμε μόνο στην αρχή του τρίτου κύκλου της σειράς.

Πόσα χτυπήματα να αντέξει ο Νικηφόρος; Το ότι ο Μαθιός είναι ο πατέρας του, ότι έχει σκοτώσει τον Στεφανή που θεωρούσε πατέρα του ή ότι η Νάντια έχει φύγει; Θολωμένος, παίρνει το όπλο του και τον πυροβολεί. Χωρίς να τον σκοτώσει σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και τα ερωτήματα είναι πολλά. Ο τραυματισμός του Μαθιού τι προβλήματα θα του δημιουργήσει; Θα συλληφθεί ο Νικηφόρος για απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού; Ο Φραγκιαδάκης, που ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, θα τον συλλάβει όταν αναρρώσει; Ή θα τα κουκουλώσουν, ως είθισται ατην οικογένεια Σταματάκη, και ο Νικηφόρος δεν θα αποκαλύψει την αλήθεια καθώς ο Μαθιος είναι ο πατέρας του;

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

 

Ολες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Τέλος 1 ώρα νωρίτερα

Viral βίντεο με ψάρι– κλέφτη να αρπάζει το κινητό από ανυποψίαστη γυναίκα! (vid)

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτή θα είναι η νέα γυναίκα του Μηνά