H απομάκρυνση της Βασιλικής στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, από το σπίτι μοιραία τους έφερε πιο κοντά.

Το ζευγάρι μπορεί να πέρασε κάποιες βραδιές έρωτα όμως όταν εκείνη ακούει το σύζυγό της να συνεχίζει να ψάχνει για τα ίχνη της ψυχοκόρη τους, καταλαβαίνει πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της. Έτσι η Μάγια Αρδίτη δεν θα πει ποτέ στον Παύλο Στρατή πως είναι ξανά έγκυος.

Αντίθετα του ζητάει να χωρίσουν ήρεμα και πολιτισμένα και μάλιστα του υπόσχεται πως όταν πουλήσει το επιβλητικό σπίτι του πατέρα της, θα του δώσει μέρος του χρηματικού ποσού. Εκείνος, ιδρύει τη δική του εφημερίδα. Εκείνη μετακομίζει σε μία φτωχική γειτονιά των Αθηνών για να είναι κοντά στις γυναίκες που μοχθούν και την χρειάζονται.

Ο Παύλος θεωρεί νεκρή την Βασιλική που ερωτεύτηκε σφόδρα οπότε όταν την βλέπει στη πόρτα του σπιτιού του λίγο πριν το φινάλε της σειράς, ξαφνιάζεται. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, εκείνη του εξηγεί τα πάντα αλλά φεύγει από κοντά του καθώς βρίσκει στην τσέπη της ζακέτας που η Μάγια της κάνει δώρο ένα χαρτί που αναγράφει μία διεύθυνση.

Σίγουρη πως εκεί μένουν οι αδερφές της ξεκινάει προς εκείνη την κατεύθυνση και τελικά δεν πέφτει έξω. Η ένωση με την Δέσποινα, τη Μαρίκα και την Φρόσω θα την γεμίσει ευγνωμοσύνη όπως και το τηλέφωνο που λαμβάνει λίγο αργότερα στο οποίο την ειδοποιούν, πως έγινε δεκτή στη νομική σχολή της Ιταλίας.

Πίσω από αυτό κρύβεται φυσικά ο Παύλος που κατέθεσε για εκείνη την αίτηση και πλήρωσε τη σχολή με τα χρήματα που του έδωσε η Μάγια από την αγοροπωλησία του σπιτιού. Το ζευγάρι ενώνεται ξανά πριν εκείνη φύγει από το χωριό της γεμάτη ελπίδες και όνειρα.

Η Ευανθία τους χώρισε δηλητηριάζοντας εκείνον, τον οποίο και πέταξε στο πηγάδι όμως η μοίρα τους ενώνει ξανά έστω και στον άλλο κόσμο.

Η Φρόσω ζητά στα τελευταία επεισόδια της εμβληματικής σειράς του ΑΝΤ1 εκδίκηση από την Βικτώρια που κατέστρεψε τη ζωή της και των αδερφών της και πιο συγκεκριμένα την πυροβολεί μπροστά σε κόσμο, σε ένα πάρτι.

Το ίδιο όμως κάνει και η Βικτώρια. Πυροβολεί και σκοτώνει αμέσως την Φρόσω η οποία βρίσκεται αυτομάτως στον άλλο κόσμο, στο πλευρό του αγαπημένου τους Μέλιου. “Άργησες” της λέει εκείνος και η κοπέλα του απαντά “ναι όμως ήρθα“.

Μπορεί να ετοιμάζει το γάμο της με τον Πολίτη προκειμένου να φύγουν μαζί στην Αμερική όμως η μοίρα φέρνει στην αγκαλιά της ξανά το Σώτο. Για την ακρίβεια η Δέσποινα που ψάχνει την αδελφή της απεγνωσμένα είναι εκείνη, που τελικά απευθύνεται στο Σώτο για να την βοηθήσει.

Ο τελευταίος οδηγεί την Δεσποινιώ στο σπίτι που και οι δύο έμεναν ως ψυχοκόρες. Όμως η απουσία της Μαρίκας τους ταράζει. Η Μαργαρίτα η μαγείρισσα του σπιτιού ειδοποιεί με τη σειρά της την Μαρίκα πως η Δέσποινα είναι στο σπίτι του Κοτρώτση και την περιμένει και η κοπέλα χωρίς να χάσει καιρό τρέχει να τη συναντήσει.

Εκτός όμως από την αδελφή της η μέλλουσα κυρία Πολίτη, έρχεται και σε επαφή με το Σώτο ο οποίος δε σταματά να της λέει πόσο του έχει λείψει και πως πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή.

Τελικά, ο Πολίτης αποφασίζει να αφήσει τη Μαρίκα ελεύθερη να αναζητήσει μια τύχη που της αξίζει και εκείνη όχι απλά παντρεύεται το γιο της Αρχοντούλας αλλά και φεύγουν μαζί για το χωριό της, την Κρυοπηγή.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης νεκρός- Τραγικό το τέλος του

ΑΕΚ: Με αυτά τα λεφτά παίρνει τον Μίλσον

Σασμός: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή- Έγκυος η Αργυρώ