Ο Αρδίτης αναγκάζεται να παραδεχτεί στην κόρη του στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, πως έχει βάλει χέρι σε κρατικό χρήμα της βοήθειας Μάρσαλ και εκείνη εξοργίζεται. Η Ευανθία, τυφλή ακόμα, επιστρέφει στο σπίτι και μιλά αυταρχικά στη Φρόσω. Της λέει ότι θα συνεχίσει να της παρέχει στέγη και τροφή μέχρι να σταθεί στα πόδια της. Τότε η ψυχοκόρη οργισμένη της λέει ότι ακόμα και έτσι  όπως είναι συνεχίζει χωρίς καν να ζητήσει μία συγνώμη ενώ την προειδοποιεί πως δεν την τελειώνει γιατί δε θέλει να της το κάνει εύκολο!

Ο Σώτος επιτίθεται στη Μαρίκα. Τη λέει δειλή επειδή κατέστρεψε τον αρραβώνα του από ζήλεια.

Στο μεταξύ, η Μαρίκα κλέβει ένα κόσμημα της Νέλλας και το δίνει στην Τοτό, για να πληρώσει έναν δικό της να της βρει την αδελφή της. Μόνο που αυτός ο άντρας είναι ο συνεργός του Τάσου και θα δολοφονήσει την κοπέλα, με αποτέλεσμα η Μαρίκα να μην καταφέρει να εντοπίσει τη Δεσποινιώ.

Ο Σώτος δεν μπορεί πια να ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον πατέρα του. Την ώρα που φεύγει στα κλεφτά, πέφτει πάνω στον Κοσμά και τσακώνονται άγρια στον κήπο. “Ενας άντρας όμως τους σημαδεύει και πυροβολεί. Ο Κοσμάς μπαίνει σαν ασπίδα για να προστατέψει τον γιο του και τραυματίζεται ελαφρά, ο Σώτος ωστόσο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Νέλλα καταρρέει, αλλά ευγνωμονεί τον άντρα της για την αυτοθυσία του. Στο σπίτι, η Αρχοντούλα και η Μαρίκα προσεύχονται για εκείνον και ευτυχώς σύντομα μαθαίνουν πως ξέφυγε τον κίνδυνο.
Ο Παύλος αναρρώνει και επιστρέφει στο σπίτι, όπου η κατάσταση με τη Μάγια είναι παγερή, ενώ πρέπει να παίξει θέατρο για το πού ήταν όλο αυτό το διάστημα.

Η Φρόσω αρπάζει την ευκαιρία έχει και, όσο η Ευανθία δεν υποχωρεί της να της ζητήσει συγγνώμη για όσα της έκανε, εκείνη της κάνει τη ζωή κόλαση. Τη βρίζει και της λέει ότι θα τα πει όλα στις αδελφές της σύμφωνα με το Τηλέραμα και εκείνη την απειλεί πως αν τα πει θα πάρει το παιδί της και θα πεθάνει γριά, τυφλή και μόνη!

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Καθήλωσε το πρώτο επεισόδιο – Δείτε σχόλια

Ο απολογισμός των «μαχών» Λουτσέσκου – Τερίμ – Επιβεβαιώθηκαν όσα είπε ο Μιρτσέα;

Survivor 17-5 spoiler : Τι θα γίνει στις ασυλίες με τον τραυματισμό του Φάνη;