Η Βασιλική στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, θα βρεθεί στην εξορία έχοντας χάσει κάθε ελπίδα να βρεθεί ξανά με την οικογένειά της. Η μοίρα όμως της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη.
Σύσσωμη η οικογένεια Αρδίτη θα κατηγορήσει τη Βασιλική Πολύζου, την πιστή τους Ψυχοκόρη, για τον φόνο του Βαγγέλη. Όταν μάλιστα βρουν στην κουζίνα του σπιτιού τα πράγματά της μέσα σε μια σακούλα, θα υποθέσουν πως εκείνη μετά τη δολοφονία ετοιμαζόταν να το σκάσει από το πλούσιο σπίτι που τη φιλοξενεί. Ετσι, με συνοπτικές διαδικασίες, θα περάσει τις επόμενες μέρες της στο κρατητήριο με την ελπίδα πως κάποιος θα τη σώσει.

Μόνο που όχι απλά δεν θα βρεθεί κανείς για να της δώσει ελαφρυντικά, αλλά και Θα διατάξουν την απομάκρυνσή της στην εξορία. Η Βασιλική Πολύζου θα βρεθεί στη Μακρόνησο κάτω από άσχημες συνθήκες ζωής. Εκεί μάλιστα, θα χάσει και το παιδί που έχει στα σπλάχνα της. Το παιδί του Παύλου Στρατή, άντρα της Μάγιας.

Ενώ όμωs η νεαρή Ψυχοκόρη περνά άσχημα και παρακαλεί τον Θεό να την πάρει γιο να λυτρωθεί, η επόπτης της περιοχής, Χριστίνα, Θα τη στείλει να καθαρίσει το μέρος που φυλάνε τους αρρώστους εξόριστους. Και εκεί η κοπέλα Θα δοκιμάσει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της αφού θα δει ξανά μετά από τόσο καιρό τον πατέρα της, Ασημάκη.

 

Η Βασιλική κλονίζεται όταν βλέπει τον πατέρα της στο κρεβάτι του πόνου και τρέχει να του μιλήσει. Ο άντρας όμως δείχνει να μην αναγνωρίζει την κόρη του. Εκείνος θα δείχνει να μην την αναγνωρίζει ό,τι κι αν του λέει. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη μέρα όπου εκείνη θα τρέξει γεμάτη ελπίδες ξανά κοντά του. Η Πελαγία, η γυναίκα με την οποία και θα μοιράζονται την ίδια σκηνή στην εξορία, θα συμβουλέψει τη Βασιλική να μη λείψει από το πλευρό του και αυτό θα κάνει η κοπέλα στη συνέχεια.

Θα επιδιώκει να είναι συνέχεια κοντά του για να του μιλάει με την ελπίδα να τη θυμηθεί. Μόνο που η κατάσταση της υγείας του θα επιδεινωθεί επικίνδυνα. Ο πατέραs της Ασημάκης Πολύζος Θα πεθάνει λίγες ημέρες αργότερα στα χέρια της όμως πριν θα της δώσει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση που θα μπορούσε. Θα της αποκαλύψει πως την αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή και θα της πει να προσέχει. Ο λόγος ωστόσο που έκανε πως δεν την ξέρει, ήταν για να την προστατεύσει. Η κοπέλα Θα του κλείσει τα μάτια και με τη βοήθεια της Χριστίνας που θα έχει ταχθεί στο πλευρό της, θα τον πάει σε μια ήσυχη πλευρά του βουνού για να τον θάψει. Μέρα και νύχτα θα πηγαίνει εκεί για να του μιλάει, γεγονός που θα της δίνει παρηγοριά και δύναμη για να συνεχίζει.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 15/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα γενέθλια του ήρωα της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ που είχε γίνει γκολ

Ανατροπή με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!