Η Δεσποινιώ χρωστάει λεφτά στη Βικτωρία στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες μετά τα έξοδα που έκανε η τελευταία για να πάρει μέρος στα καλλιστεία και για να την ξεπληρώσει μένει σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι δουλεύοντας ως πόρνη. Μόνο που η μικρότερη από τις αδελφές Πολύζου δεν αντέχει και προσπαθεί με ένα ψαλίδι να χαράξει το σώμα της προκειμένου να γίνει «άσχημη» και η αδίστακτη γυναίκα να μην μπορεί μα της στέλνει «πελάτες». Ομως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, οι χαρακιές που θα αφήσει πάνω στο σώμα της η κοπέλα, δεν θα φέρουν τα αποτελέσματα που αναζητούσε. Η Βικτωρία είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω όλα της τα λεφτά και το εννοεί. Ετσι τη στέλνει σε οίκο ανοχής στην Τρούμπα για να βγάζει το μεροκάματο και να της το δίνει.

Σύμφωνα με το Tv24, η Δεσποινιώ απελπίζεται γνωρίζοντας πως θα περάσει όλη της τη ζωή εκεί και ζητά από τον άνδρα που προσέχει όλα τα κορίτσια να την αφήσει να φύγει. Ομως ούτε και εκείνος της κάνει το χατίρι. Αντίθετα της στέλνει τον ένα πελάτη μετά τον άλλον με αποτέλεσμα το κορίτσι να νιώσει πως καταρρέει από την κούραση και την αδυναμία. Η ζωή, όμως, θα της δείξει για ακόμα μια φορά την σκληρή της πλευρά. Στη μηνιαία εξέταση του γιατρού, αυτός θα διαπιστώσει πως έχει κολλήσει σύφιλη. «Θα πεθάνω δηλαδή;», τον ρωτάει και εκείνος της εξηγεί πως με την κατάλληλη θεραπεία θα το ξεπεράσει. Η Δεσποινιώ βλέπει το τέλος της να πλησιάζει.

Στον οίκο ανοχής που δουλεύει η Δεσποινιώ, κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Κοσμάς Κοτρώτσης αναζητώντας συντροφιά για εκείνο το βράδυ. Οταν τη βλέπει μπροστά του, ενθουσιάζεται και δέχεται να περάσει μαζί της τη νύχτα. «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα μου άρεσες και ήξερα ότι εμείς οι δυο μπορούμε να περάσουμε καλά. Ομως, αυτό το περιβάλλον δεν σου ταιριάζει. Ασε με να σου βρω ένα καλύτερο σπίτι, μακριά από εδώ όπου θα περνάμε χρόνο μαζί», της λέει και η Δεσποινιώ του κλείνει το στόμα. Τον παρασέρνει στο δωμάτιο της όπου και κάνουν έρωτα.

Όταν λίγο μετά της πει: «Έκαιγες όλο το βράδυ…», εκείνη για να τον τρομοκρατήσει θα του πει την αλήθεια: «Είναι γιατί είμαι άρρωστη. Πεθαίνω, έχω σύφιλη». Όταν ο ισχυρός άνδρας διαπιστώσει πως δεν του κάνει πλάκα, την σπρώχνει με όλη του τη δύναμη μακριά και σχεδόν ταυτόχρονα εμφανίζεται μπροστά του ο προστάτης της κοπέλας. «Φύγε ρε από εδώ που θα σηκώσεις και χέρι στο κορίτσι. Δεν σου ανήκει», του λέει και ο Κοσμάς του απαντά: «Θα στο κλείσω το μπουρδέλο σου αν έχω πάθει κάτι».

Η συνέχεια δεν θα αρέσει σε κανέναν και κυρίως στη Βικτωρία που θα βρεθεί στον οίκο ανοχής και θα την κατηγορήσει. «Μόνο προβλήματα μου δημιουργείς. Απορώ γιατί σε ανέχομαι ακόμα… », της λέει και η Δεσποινιώ τής προτείνει ξανά να φύγει μακριά. «Εδώ θα μείνεις και θα μου ξεπληρώσεις ακόμα και την τελευταία δεκάρα που χάλασα για σένα. Αχάριστη», τονίζει. Η μόνη ελπίδα στη ζωή της Δεσποινιώς είναι το τέλος της να μην αργήσει να έρθει…

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 30/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Θύρα 7 : ΖΗΣΑΜΕ το όνειρο τρελό!

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία ορίζουν ημερομηνία γάμου- Θα παντρευτούν τελικά;