Η εξαιρετική δραματική σειρά «Ψυχοκόρες» κέρδισε τις εντυπώσεις στον πρώτο κύκλο προβολής της. Ο ΑΝΤ1+ παρουσιάζει τώρα το δεύτερο κύκλο της σειράς με την πρεμιέρα να γίνεται στις 5 Ιανουαρίου στο συνδρομητικό κανάλι του ΑΝΤ1.

Ο πρώτος κύκλος έφερε μεγάλες ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών. Οι αδερφές Πολύζου χωρίστηκαν και η δύναμή τους διασπάστηκε και νέα δεδομένα ισχύουν πλέον στις ζωές τους.

Ο Β’ κύκλος στις Ψυχοκόρες θα βρει τη Βασιλική προδομένη από τον Παύλο να συνεχίζει την προετοιμασία της για την εισαγωγή της στο Κολλέγιο. Τίποτα όμως δεν την έχει προϊδεάσει για όσα την περιμένουν μέσα στο καλά προστατευόμενο περιβάλλον της Μάγιας. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα όμως το τίμημα θα είναι βαρύ.

Στο σπίτι της οικογένειας Νάτση η Φρόσω δε φαντάζεται μέχρι που μπορεί να φτάσει η επιθυμία της Ευανθίας για παιδί. Παραμένει λοιπόν εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ηλία έγκυος και αποφασισμένη να αποκτήσει ξανά όσα της στέρησαν βίαια.

Παράλληλα, στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση, ο Κοσμάς κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει το όνομα της οικογένειάς του. Η Δεσποινιώ φεύγει από το σπίτι και γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή της στο πλευρό του Τάσου. Η Μαρίκα ολομόναχη πλέον αποφασίζει να ανακαλύψει που βρίσκονται οι αδελφές της.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Τέλος από τη σειρά για να γίνει παρουσιαστής

Survivor – spoiler: Αυτοί είναι οι Διάσημοι παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο

Maestro και Μάγισσα: Επιδοτήσεις που ζαλίζουν από το ΕΚΟΜΕ