Οι τέσσερις αδελφές στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες ενημερώνονται πως η Βικτορία θα παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και σχεδιάζουν να την αντιμετωπίσουν. Δεν υπολογίζουν όμως τους σκοπούς της Φρόσως, που εξαφανίζεται, αφήνοντάς τους ένα σημείωμα: «Το κακό πρέπει να σταματήσει εδώ. Και θα το κάνω εγώ, που είμαι ήδη χαμένη. Εσείς πρέπει να κρατήσετε τα χέρια σας καθαρά. Μου φτάνει που σας είδα για μια φορά ακόμα. Σας λατρεύω».
Η Βασιλική, η Μαρίκα και η Δεσποινώ φεύγουν τρέχοντας για την εκδήλωση. Όταν φτάνουν, βλέπουν τη Φρόσω να σημαδεύει με όπλο τη Βικτορία, η οποία προσπαθεί με ψέματα να δικαιολογήσει τις φρικτές πράξεις της. «Σκύλα, ζήτα συγγνώμη» της φωνάζει η Φρόσω. Οι αδελφές της προσπαθούν να την εμποδίσουν. Τότε η Βικτορία βγάζει ένα όπλο από την τσάντα της. Οι δύο γυναίκες πυροβολούν η μία την άλλη και σωριάζονται νεκρές. Τα κορίτσια θρηνούν πάνω από τη Φρόσω. Η ψυχή της άτυχης κοπέλας ενώνεται επιτέλους με τον μόνο άνθρωπο που αγάπησε βαθιά, τον Μέλιο, και μένουν για πάντα μαζί…

Ο χρόνος κυλά και οι τρεις αδελφές προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους. Η Δεσποινιώ αναρρώνει σιγά σιγά και μαζί με την Αρχοντούλα εκπαιδεύουν νεαρές κοπέλες ώστε να εργαστούν ως οικονόμοι. Η Βασιλική δέχεται μια κλήση από το κολέγιο, όπου την ενημερώνουν ότι έγινε δεκτή στη Νομική Σχολή της Μπολόνια! Η Βασιλική σοκάρεται. Μαθαίνει ότι ο Παύλος έκανε κρυφά αίτηση και κάλυψε όλα τα έξοδα για να σπουδάσει. Λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της, τον συναντά για τελευταία φορά και τον αποχαιρετά με ένα φιλί.
Η Μαρίκα και ο Σώτος, παντρεμένοι πλέον, ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο πατρικό της κοπέλας στην Κρυοπηγή. Η Μαρίκα επιστρέφει λοιπόν στο σπίτι όπου μεγάλωσε και οι αναμνήσεις τής φέρνουν δάκρυα στα μάτια. Όμως έχει πια λυτρωθεί από τα βάσανα της και είναι έτοιμη για τη ζωή, πλάι σε αυτόν που αγαπά.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ