Mε αίμα βάφεται το τέλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», καθώς, σύμφωνα με το MyTv δύο από τις ηρωίδες έρχονται αντιμέτωπες, με ολέθριες συνέπειες. Αρχικά, η Φρόσω, μετά τον φόνο του αστυνόμου Βελλή, πηγαίνει στην Αθήνα για να βρει το σπίτι που έχει αγοράσει η Ευανθία και πρόκειται να μετακομίσει με τον μικρό Ασημάκη και τον Γιωργή. Όμως φτάνοντας εκεί την περιμένει μία τεράστια έκπληξη. Το σπίτι που αγόρασε η Νάτσαινα δεν είναι άλλο από το διαμέρισμα του Σώτου Κοτρώτση!

Έτσι η Φρόσω αντικρίζει τυχαία μπροστά της τη Μαρίκα, τη Βασιλική και τη Δεσποινιώ και παθαίνει σοκ. Στο σπίτι της Νέλλας και του Κοσμά έχει επιστρέψει η μικρότερη αδελφή με τη βοήθεια του Σώτου, ενώ η Βασιλική κατέληξε εκεί όταν βρήκε τη διεύθυν ση σε ένα χαρτί που της άφησε η Μάγια. Οι τέσσερις αδελφές αγκαλιάζονται με δάκρυα στα μάτια και δίνουν όρκο ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ ξανά.

Παράλληλα, εξιστορεί η καθεμία τα δεινά που έζησε, ενώ η Βασιλική τούς αποκαλύπτει ότι έχει εντολή θανάτου για τη Βικτωρία. Το ίδιο βράδυ, οι αδελφές κοιμούνται αγκαλιασμένες στο κρεβάτι της Νέλλας και του Κοσμά, που δεν βρίσκονται πια εκεί. Το επόμενο πρωί, η Φρόσω, που έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών από το αφεντικό της εξαιτίας της Βικτωρίας, αποφασίζει να βάψει ξανά τα χέρια της με αίμα για να την τιμωρήσει. Όταν η Μαρίκα ξυπνάει και η Φρόσω δεν είναι μαζί τους, ειδοποιεί τις αδελφές της και βρίσκουν ένα σημείωμα από εκείνη. Αμέσως καταλαβαίνουν τις προθέσεις της και σπεύδουν να την ψάξουν και να τη σταματήσουν.

Την ίδια στιγμή, η Φρόσω πηγαίνει σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση όπου βρίσκεται η Βικτωρία με σκοπό να τη δολοφονήσει. Οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες και η ψυχοκόρη τη σημαδεύει με όπλο. «Σκύλα, θα πληρώσεις», της φωνάζει με οργή. Ωστόσο, πριν προλάβει να πατήσει τη σκανδάλη, φτάνουν εκεί οι αδελφές της και την παρακαλούν να μην το κάνει. Η Φρόσω αποσυντονίζεται και τότε η Βικτωρία βρίσκει την ευκαιρία και βγάζει κι εκείνη ένα περίστροφο για να την εξολοθρεύσει.

Οι δύο γυναίκες πυροβολούν ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η μία από τα πυρά της άλλης. Αμέσως, πέφτουν αιμόφυρτες στο έδαφος και όσοι είναι παρόντες στο τρομακτικό συμβάν διαπιστώνουν σοκαρισμένοι ότι είναι νεκρές. Μετά ακολουθεί μία άκρως συγκινητική σκηνή που δείχνει τη Φρόσω να συναντάει τον Μέλιο και το ζευγάρι να αγκαλιάζεται ευτυχισμένο. Φυσικά, ο θάνατος της κοπέλας αποτελεί μία αβάστακτη πληγή για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Πολύζου, καθώς ξεψυχά στα χέρια τους. Η νέα αυτή τραγωδία σημαδεύει για πάντα τη Μαρίκα, τη Βασιλική και τη Δεσποινιώ, μιας και τις βαραίνουν οι τύψεις που δεν έφτασαν εγκαίρως εκεί για να σώσουν την αδελφή τους.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης εξομολογείται τα αισθήματα του στη Βασιλική!

F1 Ισπανικού GP : Ο Fernando Alonso είπε στην Aston Martin: «Δούλεψε πιο σκληρά, μίλα λιγότερο»

Το Προξενιό της Ιουλίας: Έτσι πεθαίνει το μωρό της Ιουλίας