Ο Κοτρώτσης όχι απλά έχει ζητήσει τη στήριξη του Βαγγέλη Αρδίτη στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, για να πάρει τα χρήματα από το σχέδιο Μάρσαλ νωρίτερα, αλλά και μαζί με τον Σώτο τον έχουν παρακαλέσει να συνεργαστούν. Για την ακρίβεια, ο Κοσμάς έχει στηρίξει πάνω στον πολιτικό όλες του τις ελπίδες προκειμένου να ορθοποδήσει.

Όμως ο πατέρας της Μάγιας, στα επόμενα επεισόδια θα αρχίσει να τον αποφεύγει. Ειδικά όταν και οι δύο θα είναι υποψήφιοι για τη Θέση τού διοικητή στην Τράπεζα τηs Ελλάδος.

Δεν θα απντάει στα τηλέφωνα, ενώ η όποια προσπάθεια για να τον συναντήσει θα πέσει στο κενό. Ετσι, μην έχοντας άλλη λύση, θα πάρει ένα όπλο και θα πάει στο μπει στο σπίτι, του Βαγγέλη Αρδίτη για να πάρει τις εξηγήσεις που χρειάζεται.

Ο Λεωνίδας που θα τον υποδεχτεί θα του πει ότι ο κύριος του λείπει,  ενώ θα του αποκαλύψει πως τη συγκεκριμένη βραδιά η οικογένεια θα γιορτάσει την είσοδο της Μάγιας σε ψηφοδέλτιο της Βουλής.

Εκείνος τότε του λέει να πει στον κύριό του ότι τον ζήτησε και θα προσπαθήσει την επόμενη μέρα να τον βρει με νεύρα, χωρίς να σημειώσει ωστόσο πως θα περιμένει στο αυτοκίνητό του μέχρι ο πατέρας της Μάγιας να κάνει την εμφάνισή του. Η στιγμή αυτή όμως δεν θα έρθει ποτέ, καθώς ο Αρδίτης θα είναι μέσα στο πολυτελές σπίτι του και θα γιορτάζει στο πλευρό της κόρης του.

Έχει νυχτώσει πια και ο Κοσμάς αντιλαμβάνεται το άσχημο παιχνίδι που του παίζει ο Βαγγέλης. Βγαίνει από το αυτοκίνητό του και κατευθύνεται προς την οικία Αρδίτη, ενώ την ίδια στιγμή η Βασιλική αποφασισμένη να το σκάσει από το σπίτι που τη φιλοξενεί, κρύβει στην κουζίνα μια βαλίτσα με λίγα πράγματα για να φύγει αμέσως μετά τη δεξίωση.

Ο Κοσμάς δεν Θα χρειαστεί καν να μπει στο σπίτι, απλά θα βρεθεί έξω από το γραφείο τού πολιτικού την ώρα που ο τελευταίος έχει πάει εκεί για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Χωρίς να το σκεφτεί θα τον πυροβολήσει και ο ήχος του όπλου θα ηχήσει απειλητικά σε όλη την περιοχή. Η Μάγια θα ρίξει τις ευθύνες πάνω της ενώ ο Παύλος θα της πει ότι κανείς δε φταίει αφού κανείς δε γνώριζε.

Όλοι οι υπάλληλοι του σπιτιού θα περάσουν από ανάκριση και όλοι λίγο-πολύ θα κατηγορήσουν τη Βασιλική. Οταν οι αστυνόμοι βρουν τα κρυμμένα της πράγματα στο ντουλάπι της κουζίνας, χωρίς ενδοιασμό θα της περάσουν χειροπέδες…

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 19-4: Πότε θα δούμε να φεύγουν Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς!

China GP F1: Ο οδηγός έκπληξη της «ζωγραφισμένης» πίστας Σαγκάης φέρνει ανησυχίες

ALPHA: Έρχεται η «Διάφανη Αγάπη» με μεταφυσικά χαρακτηριστικά