Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, από τη στιγμή που ο Σώτος αποκαλύπτει στον πατέρα του πως είναι βιολογικός γιος της Αρχοντούλας. Ο Κοσμάς Κοτρώτσης συγκλονίζεται καθώς μάλιστα του έχει γράψει και το εργοστάσιό του, ενώ μάταια η Νέλλα προσπαθεί να του εξηγήσει. «Για εσένα το έκανα. Είχαμε πει πως εμείς οι δύο θα είμαστε για πάντα μαζί και δεν ήθελα να σε χάσω. Κατάλαβέ με», ισχυρίζεται, αλλά εκείνος της ζητά χρόνο για να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του.

Ο Κοσμάς φεύγει για λίγο για να ηρεμήσει και η γυναίκα του στρέφεται αμέσως στην Αρχοντούλα, την οποία και διώχνει κακήν κακώς από το αρχοντικό τους. Από το σπίτι φεύγουν όμως και ο Σώτος με τη Μαρίκα, η οποία έχοντας χάσει τον άντρα που αγαπά, αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη της αλλού. Έτσι, στο άδειο σπίτι μένει μόνη η Νέλλα και η Αρχοντούλα, που ζητά από την κυρία της μια πίστωση χρόνου για να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει.

Ο χρόνος μέχρι να φύγει από το σπίτι η Αρχοντούλα λειτουργεί θετικά για εκείνη, αφού δίνει την ευκαιρία στη Νέλλα να σκεφτεί πιο προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις της. Όπως θα δούμε στα τελευταία και καθηλωτικά επεισόδια της σειράς, η Νέλλα ανακαλύπτει πως ο Κοσμάς είναι έτοιμος να την εγκαταλείψει για πάντα. Για την ακρίβεια, βρίσκει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του βαλίτσες, ενώ η ντουλάπα του έχει αδειάσει. Όμως η κυρία Κοτρώτση, που δεν έχει μάθει να ζει μόνη, δεν θα τον αφήσει να φύγει τόσο εύκολα. Κάποια στιγμή που εκείνος θα λείπει από το σπίτι, κατεβαίνει στον κήπο και κόβει τα φρένα
του αυτοκινήτου του.

Του αυτοκινήτου στο οποίο θα μπουν μαζί και οι δύο για την τελευταία τους βόλτα, λίγα εικοσιτετράωρα μετά. Επειδή όμως η Νέλλα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αποφασίζει να ξεπληρώσει στην Αρχοντούλα το καλό που της έκανε, αφήνοντας τον Σώτο να την αναγνωρίσει ως μητέρα του, χαρίζοντάς της το σπίτι. Για την ακρίβεια, η γυναίκα του Κοτρώτση αφήνει κάτω από το κρεβάτι της πιστής της οικονόμου ένα ξύλινο κουτί με τα κοσμήματά της και ένα χαρτί. Την επόμενη μέρα απλά περνάει από το δωμάτιό της για να την χαιρετίσει. «Πού πηγαίνεις, Νέλλα;», τη ρωτά και εκείνη απαντά: «θα λείψουμε με τον Κοσμά. Δεν ξέρουμε για πόσο… Σε παρακαλώ να προσέχεις». Όταν η Αρχοντούλα της ζητήσει τι δικαιολογία να πει στον Σώτο αν γυρίσει, η Νέλλα απλά κλείνει την πόρτα πίσω της. Αργότερα Κοσμάς και Νέλλα πέφτουν με το αυτοκίνητο σε γκρεμό και οι Αρχές ανακαλύπτουν το όχημα λίγες ημέρες μετά. Όμως, τα πτώματα του ζευγαριού παραμένουν χαμένα και δεν βρίσκονται ποτέ. Στο μεταξύ, η Αρχοντούλα ανακαλύπτει το ξύλινο κουτί και το περιεχόμενό του. Εκτός από τα διαμάντια και τα μαργαριτάρια που θα λάμπουν, το χαρτί θα αναφέρει πως το σπίτι περνά στα δικά της χέρια.

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της σεζόν

F1: Ο «μόνος λόγος» που ο Max Verstappen μπορεί να φύγει από τη Red Bull για τη Mercedes το 2025

Ο Παράδεισος των Κυριών: Συγκλονίζει η τελευταία σκηνή της σειράς