Η Μιράντα και η Αμαλία στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ψάχνουν να βρουν όνομα για το μωράκι που περιμένει η Αμαλία, η οποία είναι έγκυος από τον Ντίνο. Η Μιράντα που είναι σίγουρη πως θα είναι κοριτσάκι, προτείνει το Αντιγόνη. Είναι το όνομα της γυναίκας του Χριστόφορου που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή από τα χέρια της Βικτώριας. Οι δύο γυναίκες στη συνέχεια τηλεφωνούν στον Χριστόφορο να του πουν την ιδέα τους. Εκείνος χαίρεται πολύ με τα νέα. «Είμαι πολύ συγκινημένος. Θα χαίρεται κι εκείνη από εκεί που είναι. Είμαι βέβαιος», τους λέει.

Λίγο αργότερα παίρνει από τον παππού Μάρκο τον μικρό Μάρκο καθώς η Γεωργία έχει μπει να γεννήσει το παιδί του Πάρη. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών έχουν εξομαλυνθεί πλήρως και όλοι κοιτάνε το καλό των παιδιών που είναι το κύριο μέλημά τους. Η Γεωργία είναι κι εκείνη πολύ ευτυχισμένη αφού είναι επιτέλους χωρίς εμπόδια με τον άνθρωπο που αγαπάει. Αλλωστε ο Πάρης έσωσε την Αμαλία κι αυτό ο Μπουραντάς δεν το ξεχνάει. Λίγο αργότερα η Γεωργία φέρνει στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι που ολοκληρώνει την ευτυχία της με τον Πάρη. Η Πολυξένη με τη σειρά της φεύγει με τον Φώτη για το χωριό της, για να κάνουν μια καινούρια αρχή, ενώ ο Ντίνος που ζει στην Αμερική αφήνει το σπίτι στη Μιράντα και τον «Παράδεισο» τόσο στη Μιράντα όσο και στην Αμαλία.

Οσο για τη Μιράντα ζει με τον Χριστόφορο κάτω από την ίδια στέγη. Οι δυο τους όμως δεν είνα ζευγάρι, αλλά απλοί συγκάτοικοι και γονείς της Αμαλίας.

Η πιο συγκλονιστική σκηνή όμως της σειράς μας ταξιδεύει στο σήμερα, στο 2024, οπότε θα πέσει η αυλαία οριστικά. Ο Ντίνος, που έχει φύγει για την Αμερική μόνος χωρίς την Αμαλία, πεθαίνει πλήρης ημερών. Η Αμαλία σε πολύ μεγάλη ηλικία κι εκείνη, βρίσκεται μπροστά στον τάφο του ανθρώπου που καθόρισε όλη της τη ζωή και αγάπησε όσον κανέναν μαζί με την κόρη της, την Αντιγόνη. Δεν της έχει πει μέχρι σήμερα ποιος είναι ο πατέρας της. Εκεί αποφασίζει να της εξομολογηθεί για πρώτη φορά στη ζωή της και πριν κλείσει κι εκείνη τα μάτια της ότι ο πατέρας της ήταν ο Ντίνος. Αυτό είναι το μεγάλο δικό της μυστικό που κουβαλούσε όλα αυτά τα χρόνια και ήρθε η ώρα να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη.

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε όμως και τα εγγόνια της Σύρμως, αλλά και την κόρη και τον γιο της Γεωργίας σε μια σκηνή που η παραγωγή υπόσχεται ότι θα συγκινήσει αφού μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα κρατήσει την αγωνία μας στα ύψη.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 19/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τραγωδία ένας εννιάχρονος αναβάτης πέθανε μετά από ατύχημα

Σασμός: Τέλος το κρυφτό με Ρούσσο και Αντρέα- Μία κάννη ανάμεσά τους-Γεννιέται η μικρή Καλλιόπη