Ο Ερμής είναι συγκλονισμένος μετά την εμπειρία του με τον Νέστορα στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες. Ο Παύλος καλεί στην εξορία για να μάθει πληροφορίες για τη Βασιλική, αλλά αυτό που του ανακοινώνει η Χριστίνα τον καταρρακώνει. Ο Κοσμάς, ενώ ετοιμάζεται να το σκάσει χωρίς τη Νέλλα, οδηγείται στην αστυνομία για ανάκριση, όπου προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στον Αρδίτη. Η Δεσποινιώ επισκέπτεται γιατρό. Η Φρόσω και η Ευανθία έρχονται αντιμέτωπες με τον Βελλή, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει τα αρχαία.

Η Ευανθία δίνει κατάθεση στην αστυνομία. Η Νέλλα επιμένει να το σκάσουν μαζί με τον Κοσμά. Η Μάγια αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ο Παύλος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Σώτος επιστρέφει στο πατρικό του, αλλά δεν είναι μόνος.

Η Μαρίκα προετοιμάζεται για μια νέα ζωή, η Δεσποινιώ έχει μια δεύτερη ευκαιρία, η Βασιλική σκοπεύει να εκδικηθεί όσους έφταιξαν και η Φρόσω είναι ήδη ένα βήμα μπροστά από την Ευανθία. Καμία, όμως, δεν γνωρίζει τι τους επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

Μαρίκα, Βασιλική, Φρόσω, Δεσποινιώ. Η μοίρα τις χώρισε, όμως, το αίμα θα τις ενώνει για πάντα. Θα συμβεί το ίδιο και με την πορεία της ζωής τους;

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Ζαρίφη: Αβέβαιο το τηλεοπτικό της μέλλον- «Κάπου θα με… τρακάρετε» λέει η ίδια

F1 Αυστρίας : Καλώς ήρθατε στο Fight Club! Ο Verstappen συγκρούεται με τον Lando Norris

Δημήτρης Σταρόβας: Τέλος οι… παρασπονδίες – «Συνεχίζει την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του»