Στα ύψη αναμένεται να φτάσει η τηλεθέαση στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες  αφού η Φρόσω προσπαθεί να το σκάσει από τους παραγιούς του Νάτση αλλά δεν τα καταφέρνει!

Η Μάγια δίνει μια επιτυχημένη ομιλία στα Μέγαρα και μαζί με τη Βασιλική δίνουν συνέντευξη στην εφημερίδα «Πόλις», όπου η Βασιλική βρίσκει ευκαιρία να αναφερθεί στις αδελφές της. Η ίδια λέει ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν αλλά αν δουν τη φωτογραφία της, ίσως να έρθουν και πάλι κοντά, λέει στη Μάγια και η γυναίκα απέναντί της θα της το ευχηθεί ολόψυχα.

Ο Ερμής συνεχίζει να εκβιάζει τη Βασιλική, ενώ η περιέργεια τουΠαύλου για εκείνη μεγαλώνει. Η Δεσποινιώ προσελκύει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του Κοσμά Κοτρώτση που την καλεί στο γραφείο του και της δίνει καραμέλες. Η εξάρτηση της Νέλλας από το όπιο αυξάνεται, ενώ επιστρέφει και ο γιος της ο Σώτος από τις σπουδές του στο εξωτερικό τον οποίο γνωρίζει τυχαία η Μαρίκα, στην προσπάθειά της να βρει τη Βικτωρία. Ο νεαρός θα τη ρωτήσει ποια είναι και εκείνη θα πει διστακτικά το όνομά της εξηγώντας ότι είναι η νέα ψυχοκόρη και είναι στο σπίτι μαζί με την αδερφή της τη Δεσποινιώ. Επιπλέον του λέει ότι δε θα μείνουν για πολύ γιατί ψάχνουν τις αδερφές τους με τις οποίες χωρίστηκαν όταν ήρθαν από το χωριό!

Στο μεταξύ η Φρόσω ξεφεύγει από τον Θωμά, τον εργάτη του Νάτση και τρέχει πληγωμένη στο δάσος για να κρυφτεί. Εκεί τη βρίσκει ο Μελισάς και την περιθάλπει στην καλύβα του. Η Μαρίκα που μοιάζει να βρίσκει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του Σώτου, βλέπει κατά λάθος τη Νέλλα με τον εραστή της τον Τάσο αλλά και την Όλγα να προσπαθεί με πρωτόγους τρόπους να απαλλαγεί από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Της λέει να την αφήσει να τη βοηθήσει γιατί αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο! Μάλιστα της λέει μήπως αντί να απαλλαγεί από το παιδί να βρει τον πατέρα του και να τη βοηθήσει!

Η Όλγα όμως θα αντιδράσει στη βοήθεια της Μαρίκας. Η Μάγια συναντά τη Βικτωρία, την ίδια στιγμή που οι υποψίες του Παύλου για τις πραγματικές γνώσεις της Βασιλικής μεγαλώνουν. Ταυτόχρονα, μεγαλώνει και η αντιδραστική του συμπεριφορά απέναντι στη Μάγια.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα 100 βάθρα του Max Verstappen στο μικροσκόπιο

Η Μάγισσα: Η ώρα της κρίσης έφτασε-Ο σκοτεινός ρόλος της Κυπριανής τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Σπήλιο!