Ο Παύλος Στρατής φαίνεται να βιώνει έναν συμβατικό γάμο με τη Μάγια Αρδίτη στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, ενώ σε ένταση είναι πάντα και η σχέση του με τον πεθερό του, Βαγγέλη. Ένα από τα γεγονότα που τους φέρνουν σε αντιπαράθεση, όπως έχουμε δει, είναι φυσικά και η έλευση της Βασιλικής Πολύζου, της ψυχοκόρης της οικογένειας. Ο Παύλος κάνει τα πάντα για να
τη διώξει από το σπίτι τους, αντίθετα η Μάγια, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της και να δείξει μέσα από τον πολιτικό της αγώνα πως κάθε γυναίκα έχει θέση και ρόλο στην κοινωνία, έχει αποφασίσει να την κρατήσει. Ετσι, βάζει σκοπό να τη μορφώσει και για την ακρίβεια θα της φέρει δάσκαλο για να την προετοιμάσει για το σχολείο.
Η προσήλωση της Βασιλικής γοητεύει τον Παύλο, ο οποίος της ζητάει να μάθει την ιστορία της. Εκείνη του λέει ότι ψάχνει τις αδελφές της και πιστεύει πως μέσα από τον αγώνα της Μάγιας, ίσως τις βρει και είναι και πάλι μαζί! Μάλιστα, εκφράζει την ελπίδα πως ίσως δουν κάποια φωτογραφία της στις εφημερίδες και την αναζητήσουν!

Αυτά θα του πει μεταξύ άλλων και θα τον συγκινήσει. Οι δυο τους θα κάνουν πολλές συζητήσεις και μοιραία θα καταλάβουν πόσο ταιριάζουν, ενώ εκείνος θα της αποκαλύψει πως η χημεία στη σχέση του με τη Μάγια έχει χαθεί. Όμως, η στιγμή που θα ενώσει τον Παύλο και τη Βασιλική, θα είναι σε μια πολιτική ομιλία της Μάγιας, όπου εκείνος θα βρεθεί στο κοινό για να καμαρώσει τη νεαρή ψυχοκόρη, η οποία θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό προκειμένου να μιλήσει για το πόσο έχει ευεργετηθεί από την οικογένεια Αρδίτη. Ενα χτύπημα που θα κάνουν μέλη άλλου κόμματους προκειμένου να διαλύσουν την εκδήλωση, θα κάνουν τον Παύλο να αντιδράσει αστραπιαία σώζοντας τη Βασιλική! Θα πέσει πάνω της φωνάζοντας ότι εκείνος θα την προστατεύσει και όταν εκείνη τον κοιτάξει με λαχτάρα για να τον ευχαριστήσει, εκείνος θα σκύψει να τη φιλήσει, εκπλήσσοντας την. Η επόμενη μέρα θα σημάνει την αρχή της όμορφης σχέσης τους.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ