Η Δεσποινιώ αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Βικτωρία στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, γιατί δεν θέλει να δουλέψει ως ένα από τα κορίτσια της Μαρί. Η Αρχοντούλα δεν νιώθει καλά. Η Βασιλική αρνείται να υπογράψει δήλωση μετανοίας.

Η Ευανθία αναγκάζεται να εξομολογηθεί στη Διονυσία πως βλέπει. Ο Οδυσσέας αναλαμβάνει το καφενείο, ενώ ο Στράτος βρίσκει αρχαία στη γη του Νάτση. Ο Τάσος πάει στη Μαρίκα, ψάχνοντας για τη Δεσποινιώ. Η Νέλλα όμως τον διώχνει κι αυτός της αποκαλύπτει τη συμφωνία του με τον Κοσμά. Η Άννα φαίνεται να ενδίδει στο φλερτ του Κοσμά. Ο Παύλος και η Μάγια θυμούνται τα παλιά, ενώ ο Λεωνίδας καταλαβαίνει πως ο Ερμής έχει μπλέξει.

Η Δεσποινιώ επιστρέφει στη Βικτωρία και συμφωνεί να πάει στη Μαρί. Η Άννα σώζει την Αρχοντούλα που λιποθυμά, αλλά εκείνη, έχοντας βρει κεριά κάτω από το κρεβάτι της, νιώθει πως κάτι κρύβει. Το λέει στη Μαρίκα κι εκείνη με τη σειρά της στη Νέλλα, που ήδη ανησυχεί για την σχέση της Άννας με τον Κοσμά.

Η Βασιλική πιάνεται στα χέρια με τη Χριστίνα. Ενώ ο Παύλος και η Μάγια ασχολούνται με την πολιτική, ο Ερμής έχει γίνει μέλος μιας παράνομης στρατιωτικής κοινότητας και καλεί και τον Ιάκωβο. Η Διονυσία τυραννιέται με το μυστικό της Ευανθίας και η Μαρία προβληματίζεται με τα ξαφνικά δώρα του Στράτου. Η Ευανθία διαβάζει το ημερολόγιο της Φρόσως.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πότε είναι, για ποιους είναι αργία, πώς πληρώνεται

Σασμός: Αυτός έκαψε τον Αστέρη- Η Καλλιόπη σε πανικό